Piaf

Suzan Seegers, Thomas Cammaert e.a.
zo 17 dec 23 14:30
zo 17 dec 23
14:30

Zestig jaar geleden overleed een van de grootste artiesten die Frankrijk ooit voortbracht: Edith Piaf. Tot op de dag van vandaag worden haar liedjes over de hele wereld beluisterd en gezongen. Nummers als Non, Je ne regrette rien, La Vie En Rose, Milord en Padam; het zijn slechts een paar voorbeelden uit haar onsterfelijke repertoire.

Deze nieuwe Nederlandse musical gaat over het leven én de dood van ‘de kleine mus’ en begint op haar sterfdag. Na een leven vol drank, drugs en mannen heeft Piaf haar laatste adem uitgeblazen. En ze is danig in de war. Dit is niet wat ze wilde. Ze zou sterven in Parijs met een priester aan haar bed. Niet in een of ander gehucht. Aan de hand van verhalen en haar onvergetelijke muziek herbeleeft Piaf belangrijke momenten uit haar leven. Ze ontdekt wie ze was en komt erachter wat ze achter heeft gelaten.

Ook toegankelijk voor publiek met een visuele beperking
Een blindentolk van Komt het Zien! verzorgt live audiodescriptie. Alleen blinden en slechtzienden kunnen dit horen via een draadloze koptelefoon. Vooraf geeft de blindentolk ook extra uitleg over het decor en de kostuums en is er een meet & feel inleiding. Ook blindengeleidehonden zijn welkom. Kies in het bestelproces voor de tickets waar 'blindentolk' of 'blindentolk met hond' bij staat. Heb je vragen? Neem dan contact op via kassa@dekringroosendaal.nl.

“De blindentolk heeft even zijn ogen aan mij geleend.”
“Ik zie geen steek en toch heb ik alles gezien.”

Credits

regie: Martin Michel | spel: Suzan Seegers, Thomas Cammaert, Cystine Carreon, Job Bovelander en Hein Gerrits | scènefoto's: Annemieke van der Togt