Murder on the Orient Express

Remko Vrijdag, Frederik Brom, Lone van Roosendaal, Gerrie van der Klei, Wilbert Gieske e.a.
do 30 nov 23 en vr 1 dec 23
do 30 nov 23
en
vr 1 dec 23

Na het succes van ‘The Mousetrap’ komt een sterrencast met een ander legendarisch moordmysterie van Agatha Christie naar het theater: ‘Murder on the Orient Express’.  Stap aan boord en beleef een bloedstollende avond vol intrige, spanning, mysterie en onverwachte wendingen met als grote vraag: whodunit?

Op een koude winteravond stapt de bekende detective Hercule Poirot aan boord van de Oriënt Express. Net na middernacht komt de trein plotseling tot stilstand door een hevige sneeuwstorm. De volgende ochtend wordt er een dode passagier gevonden. Alle reizigers lijken een alibi te hebben, maar wie spreekt de waarheid? Opgesloten in de trein, met de dader in hun midden, richten de passagiers zich tot Poirot. In een race tegen de klok moet hij de moordenaar zien te ontmaskeren voor deze opnieuw toeslaat. Maar niets is wat het lijkt en iedereen is verdacht. Zit jij op het juiste spoor?

TheaterTafelen
Maak je theateravond compleet! Boek het theaterdiner bij de voorstelling!

Credits

regie: Jasper Verheugd | spel: Remko Vrijdag, Frederik Brom, Lone van Roosendaal, Gerrie van der Klei, Wilbert Gieske, Ruben Brinkman, Marijn Claes, Lusanne Arts, Penny Vos en Belle Zimmerman