Pietje Bell en de Bende van de Zwarte Hand

wo 18 okt 23 14:30
wo 18 okt 23
14:30
  • wo 18 okt 23
    14:30
    Grote zaal
  • Prijzen inclusief consumptie, garderobe, service- en administratiekosten.

Ga mee op avontuur met Pietje Bell en de Bende van de Zwarte Hand! 

Pietje Bell heeft een hart van goud en zet met haar vrolijke avonturen de hele stad op stelten. Voor meester Geelman en tante Cato is haar gedrag een doorn in het oog. Als op een dag een rijke zakenman besluit om een arme wijk te slopen, zodat hij er een groot hotel kan bouwen, komt Pietje in opstand. Waar moet haar vriendje Sproet dan gaan wonen? Samen met Peentje, Engel en Blikkie richt ze de bende van de Zwarte Hand op. Ze organiseren een grote circusvoorstelling om geld in te zamelen, maar doen dan een bijzondere ontdekking. Als de rijke zakenman lucht krijgt van hun plannen zet hij alles op alles om hen de mond te snoeren. Maar de bende van de Zwarte Hand laat zich niet zomaar wegjagen! Lukt het Pietje en de Bende van de Zwarte Hand om hun vriend Sproet te redden? Laat je verwonderen door een musical vol vriendschap, avontuur, leuke liedjes en het volgen van je hart.

Pietje Bell is een echte feel-good familiemusical gebaseerd op de bekende klassieker van Chris van Abcoude.  

Meet & greet
Na de voorstelling is er de kans om Pietje en haar vrienden te ontmoeten tijdens een meet & greet. Beleef een onvergetelijke middag vol humor, nostalgie, vriendschap en leuke liedjes! Sluit jij je aan bij de bende van de Zwarte Hand?

Credits

regie: Bruun Kuijt | spel: Michael de Roos, Anne-Fleur van der Hoeven e.a. | muziek: Fons Merkies en Laurens Goedhart | decor en kostuums: Joris van Veldhoven | foto: Willem van Walderveen