Rock ’n Roll

Roel C. Verburg
vr 29 sep 23 20:15
vr 29 sep 23
20:15
  • vr 29 sep 23
    20:15
    Kleine zaal
  • Prijzen inclusief consumptie, garderobe, service- en administratiekosten.

Echte rocksterren spelen in uitverkochte voetbalstadions, vliegen met hun eigen privéjet, verblijven in luxe hotelkamers en drinken daar in het bubbelbad dan dure champagne met hun groupies. Roel C. Verburg daarentegen speelt doorgaans in kleine zaaltjes, heeft al jarenlang dezelfde vriendin en drinkt na een optreden vaak een goedkoop blikje bier in de trein naar huis.

In zijn derde theatershow Rock ’n Roll brengt hij, behalve nog meer nieuwe grappige liedjes, ook verhalen uit de rockgeschiedenis en vergelijkt die met zijn eigen leven ‘on the road’. Beduidend minder sensationeel, maar nog steeds Rock ’n Roll...

Liedjes in de traditie van Hans Dorrestijn, met de muzikale kwaliteit van Spinvis.

Elsevier

Over Roel C. Verburg:

Gitaarkomiek Roel C. Verburg staat bekend om zijn relaxte podiumpersoonlijkheid en grappige liedjes. Naast zijn vertellingen over zijn dagelijkse leven als flierefluiter pur sang brengt hij bijzonder grappige liedjes (Onder De Plak, Slechtste Rapper Van De Straat, Ik Koester Je Oester) op zijn elektrische gitaar en weet daarmee als enige in Nederland stand-up comedy met muziek te combineren. En waar bij de meeste cabaretiers de liedjes een rustpunt vormen, gaan bij Roels liedjes de grappen in hoog tempo door.

Op de radio deed hij elke week een liedje in de Freaknacht bij Giel Beelen op 3FM en later elke vrijdagochtend bij Jeroen van Inkel op Radio Veronica en NPO Radio 5. Op TV was hij oa te zien bij Kopspijkers, Comedy Explosion, Tatatataal, Comedyclub Katendrecht, DWDD en Padoem Patsss. Hij veroverde menig podium in Nederland en België, speelde op festivals als Lowlands, Concert at Sea & Zwarte Cross en is tevens één van de vaste comedians bij Comedy Café.

Credits

foto: Maikel Thijssen | scènefoto's: Jan Willem Houweling