De Langste Nacht

Laïs
za 9 mrt 24 20:00
za 9 mrt 24
20:00

Interview met Willem Jongeneelen
Voorafgaand aan de voorstelling is het mogelijk om een interview bij te wonen. Lees op deze pagina meer over de toegangsprijs van het interview.

Eindelijk is het zover: na een pauze van meer dan acht jaar brengt Laïs een nieuwe plaat uit en gaan ze op tournee. Het is een nieuw hoofdstuk voor Jorunn en Nathalie, die voortaan als duo verdergaan. Met beide voeten ferm in de Vlaamse klei en de wereld om hen heen hebben ze de succesformule van Laïs opnieuw uitgevonden. De vrouwen werden op het album bijgestaan door hun partners: Bjorn Eriksson en Tomas de Smet. De twee bloedbroeders van het voormalige Zita Swoon stappen mee in een wereld vol Vlaamse magie, uitheemse ritmes en oriëntaalse klanken. Het geluid klinkt vertrouwd en verrassend tegelijk. Maar de versmelting van muzikale werelden hoef je deze volbloedzangeressen niet meer uit te leggen. Ze komen naar het theater met een nieuwe band. Sluit je ogen, geniet en dans.

Credits

zang: Jorunn Bauweraerts en Nathalie Delcroix | zang en diverse instrumenten: Esther Lybeert | gitaar: Tom Theuns | drums: Roel Poriau