Grijs Gedraaid

Kamerata Zuid met Maaike Ouboter
ma 11 dec 23 15:00
ma 11 dec 23
15:00

Wist je dat er bij de voorstelling van Grijs Gedraaid een voorprogramma zit? Kom warmdraaien met dansdocent Raquel de la Fuente en muziekpedagoog Anna Liem. Er zijn maar 40 tickets beschikbaar! Mail voor meer informatie naar info@cultuurcompaan.nl

‘Grijs Gedraaid’® is genieten voor generaties! Deze voorstelling verbindt door middel van muziek, beweging en creatie en is de perfecte gelegenheid om elkaar te ontmoeten. Wie neem jij binnenkort mee naar het theater om samen onvergetelijke herinneringen te maken?

De middag wordt geopend met muziek van singer-songwriter Maaike Ouboter die 10 jaar geleden met haar debuutsingle ‘Dat ik je mis’ heel Nederland wist te raken. Samen met het 22-koppige orkest Kamerata Zuid zal zij haar eigen Nederlandstalige nummers (inclusief liedjes van haar laatste album ‘Harnas van Glas’) en andere bekende Nederlandstalige nummers (meezingen mag!) afwisselen met prachtige klassieke stukken.

Kom in beweging vanuit je luie theaterstoel onder begeleiding van danser en choreograaf Andrew Greenwood van Switch2Move; met zijn bewegingsprogramma zet hij de deur open voor onderling contact. Samen met Eva Durlacher ga je in gesprek over muzikale herinneringen op een creatieve manier.

Kom naar Grijs Gedraaid®, geniet van een middag vol muziek, dans en creatie en beleef het samen!