Tribute to the Everly Brothers

ForEverly Brothers
zo 13 aug 23 14:30
zo 13 aug 23
14:30
  • zo 13 aug 23
    14:30
    Tuin De Kring

Een swingende show met de aanstekelijke nummers van The Everly Brothers. Dat is waar het goedlachse duo Marcel Hufnagel en Harold Verwoert met hun tribute act ForEverly Brothers garant voor staan.

Marcel heeft o.a. klassieke albums gemaakt die wereldwijd zijn verkocht en stond eerder als vertolker van Phil Everly in een landelijke theatershow. Harold is bekend van o.a. de theatergroep Jeans waarmee hij acht seizoenen in de theaters te zien was en is bekend als presentator van verschillende tv-programma’s. Hij maakte zes succesvolle Nederlandse bioscoopfilms, waarvan er vijf een gouden status behaalden. 

In 2020 werden zij als ForEverly Brothers de trotse winnaars van de RTL4 show All Together Now. Ook kwam dat jaar hun eerste single, een versie van Bye Bye Love, uit. In 2021 was het duo te zien in de tv-show We Want More op SBS6. 

Tijdens hun performance, waarbij ze zichzelf begeleiden op gitaar, spat het plezier van het podium. Met hun tribute-act laten de mannen de legende van The Everly Brothers voortduren. Met veel respect naar de Everly Brothers vinden zij het een eer om hun repertoire actueel te houden en een nieuwe generatie kennis te laten maken met deze muziek.

Laat je verrassen en ‘let’s take a trip down memory lane!’

Deze voorstelling vindt plaats in Tuin De Kring