JIJ EN IK EN ALLE ANDEREN

Gevarieerd gezelschap performers en Compagnie 21 van Tiuri
di 19 sep 23 20:15
di 19 sep 23
20:15
  • di 19 sep 23
    20:15
    Kleine zaal

Roosendaal Danst! trakteert je in de feestelijke dansweek op een verrassende en afwisselende avond met inbreng van Compagnie 21 en Productiehuis Plankenkoorts.

Het hoogtepunt van deze avond is JIJ EN IK EN ALLE ANDEREN, een duet van Compagnie 21 – het professionele reisgezelschap van Theaterwerkplaats Tiuri. Het gaat over twee mensen die samen de wereld willen ontdekken. Het duet laat zien dat mensen altijd zullen verschillen, net zoals zij altijd zullen overeenkomen. Soms verwarrend, maar meestal geïnteresseerd en liefhebbend. En wat we het meeste liefhebben zijn juist de dingen die door ons heen stromen. In de wereld, in jou en in mij.

Door het partnerschap van Roosendaal Danst! met Festival Op de grens wordt deze inclusieve avond gecompleteerd door Productiehuis Plankenkoorts. Een lege theatervloer, een goedgevuld kledingrek en een kist vol attributen. Dat zijn de ingrediënten voor hun improvisatieconcept ‘Voor het blok’ dat ze speciaal voor deze avond helemaal afstemmen op de thema’s van het duet. Bij deze scènes spelen de acteurs van Tiuri samen met de acteurs van Drie Maal Plankenkoorts.

Credits

foto: Sjoerd Derine