Nashville’s Country Café - The greatest country stars

Jordyn Mallory, Elske DeWall, Wim van de Vliert en live band
vr 6 okt 23 20:00
vr 6 okt 23
20:00

In Nashville’s Country Café staan we stil bij de grootste hits die dit genre heeft voortgebracht. Dolly Parton, Carrie Underwood, Shania Twain, Miranda Lambert, Vince Gill, Rascal Flatts, Kelsea Ballerini Lady Antebellum, Keith Urban zijn oude alsook nieuwe countrysterren die grote successen scoren.

Met deze topzangers en band, bekend van begeleiden van vele bekende artiesten wordt het publiek meegenomen in een avond vol mooiste songs uit de rijke historie van de Country en Western. Elske DeWall en Wim van de Vliert brengen ieder afzonderlijk hun rijke repertoire. Nederlands beste country zanger Wim van de Vliert stond met zijn band aan de begin successen van Ilse DeLange.

Een avond vol Country en Americana met de mooiste klassiekers, meerstemmig gezongen ingetogen liedjes en stevige uptempo nummers. Dit met hits als Telescope, I ain’t leaving without your love en A life that’s good uit de serie Nashville. Omlijst met de bijzondere verhalen uit het Bluebird Café en de ultieme wens als artiest om het te gaan maken en op te mogen treden in de Grand Ole Opry.

Nashville’s Country Café is het ultieme Country en Western concert en een droom voor de liefhebber van het genre, met originele countrysterren uit dit brede repertoire.

Credits

cast: Elske DeWall, Wim van de Vliert, Jordyn Mallory en DMP band