ADI(C)SCO

Club Guy & Roni Invites: Cecilia Moisio
za 20 apr 24 20:15
za 20 apr 24
20:15
  • za 20 apr 24
    20:15
    Kleine zaal

In Club Guy & Roni Invites nodigt het dansgezelschap jaarlijks veelbelovende makers uit. Dit keer zijn dat choreograaf Cecilia Moisio en zangeres en actrice Sarah Janneh, die een betoverend voorprogramma zingt.

Voorafgaand aan de voorstelling is het mogelijk om een inleiding bij te boeken. Lees op deze pagina meer over de aanvangstijd en toegangsprijs van de inleiding. 

Moisio wordt gezien als een van de meest eclectische makers van het moment en ze ontving al de Prijs van de Nederlandse Dansdagen. De Finse maakt activistisch, expressief en theatraal werk. Eerder maakte ze bij de Poetic Disasters Club de prikkelende en sensuele voorstelling V over de vulva, een grote festivalhit op De Parade. De danstrip ADI(C)SCO gaat over voortdurend op zoek zijn naar de roes en jezelf daarin verliezen. De voorstelling ademt de sfeer van de disco-era, waarin clubdrugs populair werden. Cecilia wil met haar werk de taboes en schaamte rond verslaving aankaarten. De voorstelling opent met actrice en zangeres Sarah Janneh, lid van het vaste ensemble van NITE, die haar eerste solo liedjesprogramma maakt.

Credits

regie en choreografie: Cecilia Moisio | tekst: Aska Hayakawa | cast: Bien De Moor, Rosie Reith, Jésula Toussaint Visser, Club Guy and Roni’s Poetic Disasters Club (junior company) | voorprogramma: Soul Nerve - Sarah Janneh live | zang: Sarah Janneh | scènefoto's: Bart Grietens