Een jaar lang horeca én cultuur combineren? Wij zoeken per 1 september een bevlogen Food & Beverage Manager ter vervanging wegens ziekte; een unieke kans op een plek vol beleving.
Food & Beverage Manager bij Theater De Kring
Ontdekken en ontmoeten | Samenwerken en verbinden | Inspireren en verrassen
Waar ga je werken?
Theater De Kring is het culturele hart van Roosendaal, met jaarlijks zo’n 275 voorstellingen en ruim 150.000 bezoekers. Ons theater is een plek waar gastvrijheid en creativiteit samenkomen, en waar iedereen welkom is. De Kring biedt een podium voor zowel professionele als amateurgezelschappen en vormt samen met partners zoals het Tongerlohuys en CultuurCompaan het bruisende Cultuurcluster Roosendaal.
Onze Tongerlotuin, een oase van groen en gezelligheid, vormt ’s zomers het decor voor muziek, cabaret en kindervoorstellingen. Dit najaar opent de monumentale Sint Janskerk aan de Markt haar deuren als dé nieuwe culturele hotspot van Roosendaal. En in ons gezellige Cultuurcafé De Drie Weesgegroetjes kunnen bezoekers genieten van cabaretavonden en muziek van opkomend talent.
Wil jij deel uitmaken van deze dynamische culturele omgeving? Wij zoeken een energieke en enthousiaste Food & Beverage Manager die in ons restaurant Over de Tong het verschil wil maken!
Jouw rol als Food & Beverage Manager
Als Food & Beverage Manager bij Over de Tong combineer je operationele leiding met een tactisch en strategisch overzicht. Je inspireert, verbindt en zorgt ervoor dat elke gast zich welkom voelt. Van het organiseren van theaterdiners en afterparty’s tot het creëren van een optimale beleving voor bezoekers, artiesten en opdrachtgevers; jij zorgt dat alles op rolletjes loopt. Daarnaast denk je ook vooruit om onze dienstverlening naar een hoger niveau te tillen. Samen met je management collega’s zorg je ervoor dat de horeca naadloos aansluit op de visie en ambitie van het Cultuurcluster.
Wat ga je doen?
- Inspireren, verbinden en verrassen:
- Train en motiveer je team om het beste uit zichzelf te halen;
- Bouw relaties op met gasten, artiesten en leveranciers en verras hen op bijzondere momenten;
- Zorg voor een warme en gastvrije sfeer.
- Plannen en organiseren:
- Maak efficiënte werkroosters waarin kosten en productiviteit perfect in balans zijn;
- Stel overzichtelijke draaiboeken op en maak heldere instructies, zodat iedereen precies weet wat er verwacht wordt;
- Coördineer evenementen tot in de puntjes, van concept tot uitvoering.
- Strategisch plannen en innoveren:
- Ontwikkel een horeca-strategie die aansluit bij de missie van De Kring en inspeelt op trends in de culturele sector;
- Analyseer cijfers en klantfeedback om werkprocessen en aanbod continu te verbeteren;
- Denk mee over het versterken van de samenwerking binnen het Cultuurcluster Roosendaal;
- Evalueren en verbeteren:
- Analyseer werkprocessen en cijfers en zoek continu naar verbeteringen;
- Evalueer activiteiten met de afdeling team events en maak heldere evenementenrapportages;
- Stimuleer feedback en organiseer evaluaties met je team met als doel motiveren, groeien en het ontwikkelen van nieuwe horeca concepten.
- Promoten en profileren:
- Werk samen met de marketingafdeling om onze horecafaciliteiten zichtbaar te maken;
- Stimuleer de medewerkers om als trotse ambassadeurs de beste promotors te worden!
Wie zoeken wij en wie ben jij?
Jij bent energiek, ondernemend, hebt visie en gastvrijheid zit in je DNA. Daarnaast:
- Heb je een hbo-diploma in Hotel- en Eventmanagement, Leisure Management, of een andere gerelateerde opleiding;
- Beschik je over 3 tot 5 jaar ervaring in horeca- en/of eventmanagement (en heb je aantoonbare ervaring met het plannen, organiseren en uitvoeren van evenementen);
- Ben je een verbinder en teamspeler die mensen weet te motiveren;
- Denk je in oplossingen, ben je toekomstgericht en zie je altijd kansen voor verbetering;
- Is flexibiliteit zowel qua werktijden, locaties als werkzaamheden vanzelfsprekend voor jou;
Wat bieden wij?
- Een uitdagende functie van 36 uur in een bruisende culturele omgeving;
- Ruimte voor eigen inbreng en creativiteit;
- Een hecht team en samenwerkingen die inspireren;
- Arbeidsvoorwaarden volgens de CAO Horeca.
- Enthousiast geworden over deze functie?
Heb je nog vragen of al voldoende informatie en zie jij jezelf aan de slag gaan bij Over de Tong? Reageer dan meteen en stel je vraag of vertel ons hoe jij ons horecateam naar een hoger niveau tilt! Stuur je CV en motivatiebrief naar Dorien Schuurmans: dorien.schuurmans@dekringroosendaal.nl. We nemen dan binnen twee werkdagen contact met je op.
Samen maken we van De Kring dé plek waar cultuur en gastvrijheid samenkomen. We kijken uit naar jouw verhaal!
Acquisitie naar aanleiding voor deze vacature wordt niet op prijs gesteld!