Dinsdagmiddag theater breekt alle records

Dinsdagmiddag theater De Kring breekt alle records!

Overdag naar het theater? Dat kan! De mooiste, grappigste en vermakelijkste middagvoorstellingen zie je in de Kring Roosendaal. Wat dacht je van de Mannen van Naam, Wim Daniels of Hans Dorrestijn? Met een middagvoorstelling maak je van een gewone middag een heerlijke middag uit.

Zondagmiddag
Er zijn verschillende familievoorstellingen op zondagmiddag, zoals de spectaculaire musicals Disney Winnie de Pooh, Rapunzel en Mega Mindy. Ook kun je op zondagmiddagen verschillende jeugdtheatervoorstellingen bezoeken. Uniek zijn de kerstvoorstellingen van Studio100 Samson & Marie op zondag 7 januari 2024. Ook veel van ons toneelaanbod op de zondagmiddag is zeer intrek.

Theater op de dinsdagmiddag
Daarnaast bestaat sinds een paar jaar onze populaire speciale serie 'Theater op de dinsdagmiddag'. Deze voorstellingen zijn uitgekozen door ons eigen dinsdagmiddag-programmeringsteam. En dat is al jaren een geweldig succes, maar dit jaar worden alle records verbroken. Inmiddels zijn er al 180 abonnementen verkocht! Goed om te weten is dat er maar 200 abonnementen te verkrijgen zijn, om iedereen een mooie plaats te bieden. Waar het succes aan ligt? Is het de prijs van 99,00 euro voor 6 hele leuke voorstellingen zoals? Is het de gratis 7de verrassingsvoorstelling die je cadeau krijgt? Of de mogelijkheid om vooraf gezellig met elkaar te lunchen? Wie het weet mag het zeggen, wij houden het op het topprogramma dat samengesteld is door onze programmeurs!

Benieuwd naar alle dinsdagmiddagvoorstellingen? Kijk snel op onze website, want de laatste 20 abonnementen gaan nu in de verkoop:

Dinsdagmiddag serie

Bellen of langskomen kan natuurlijk ook.  We zijn telefonisch bereikbaar op nummer 0165 55 55 55 van maandag t/m vrijdag van 11:00 uur tot 16:00 uur. Op woensdag is van 12.00 tot 16.00 uur een kassamedewerker ook fysiek aanwezig in ons restaurant Over De Tong.