Thunder from Down Under (16+)

za 29 mrt 25 20:00
za 29 mrt 25
20:00
  • za 29 mrt 25
    20:00
    Grote zaal
  • Prijzen inclusief consumptie, garderobe, service- en administratiekosten.

Via Las Vegas komen de mooiste, meest gespierde, goed gebouwde en sexy dansers van Australia’s 'Thunder From Down Under' rechtstreeks naar Nederland!

Het zijn de prikkelende choreografieën, opzwepende muziek en glimmende torso’s die garant staan voor een verleidelijke, smakelijke en high-energy show waar je graag naar kijkt. 'Thunder From Down Under' is geen onbekende meer in dit segment. Wereldwijd hebben miljoenen vrouwen deze hunks al zien optreden en voor hun theatrale shows zijn ze onderscheiden met titels als Best Adult Attraction, Best Male Revue Show in Las Vegas en mochten zij zelfs de sleutel van deze stad in ontvangst nemen. Meerdere malen zijn ze als special guest te zien geweest bij NBC’s Today Show, The Tyra Banks Show, ABC Daytime, Project Runway, The Ellen DeGeneres Show en vele tv series waaronder Drop Dead Diva.

Deze all-male dansrevue is geschikt voor iedereen die de achttien is gepasseerd en hoewel de mannen de grenzen duidelijk opzoeken, gaan ze er nooit overheen. Wie erbij wil zijn moet snel zijn met het bestellen van haar kaarten, want dit Thunder-feest gaat je stoutste dromen waarmaken en moet je beleefd hebben!

TheaterTafelen
Maak je theateravond compleet! Boek het theaterdiner bij de voorstelling!

Onderdeel van

Credits

foto's: Annemieke van der Togt en Roy Beusker