Grijs Gedraaid

Kamerata Zuid & Karin Bloemen
di 7 jan 25 15:00
di 7 jan 25
15:00
  • di 7 jan 25
    15:00
    Grote zaal
  • Prijzen inclusief consumptie, garderobe, service- en administratiekosten.

Strijkersorkest Kamerata Zuid presenteert met trots 'Grijs Gedraaid'®, een voorstelling die de gouden generatie samenbrengt. Grijs Gedraaid® by Kamerata Zuid combineert muziek, beweging en creativiteit en biedt een unieke gelegenheid om elkaar te ontmoeten. 

Karin Bloemen, wie kent haar niet?! Deze geliefde zangeres en cabaretière zal het publiek betoveren met haar prachtige stem en aanstekelijke energie. Karin zal (o.a.) bekende Nederlandstalige nummers ten gehore brengen, afgewisseld met verrassende interpretaties van klassiek naar klassiekers met begeleiding van Kamerata Zuid. 

Tijdens de voorstelling word je ook uitgenodigd om in beweging te komen. Zelfs vanuit je comfortabele theaterstoel kun je meedoen en verbinding maken met anderen. Samen gaan we op een creatieve en interactieve manier persoonlijke muzikale herinneringen van vroeger ophalen. 

Een halfuur vóórdat de voorstelling begint, nodigen we je uit voor ‘Warmdraaien’; een interactieve introductie op Grijs Gedraaid® in samenwerking met het Nationaal Ouderenfonds. In de foyer krijg je de kans om kennis te maken en je aan te melden voor allerlei beweeg- en cultuuractiviteiten bij jou in de buurt en het landelijke aanbod van het Nationaal Ouderenfonds. 

Grijs Gedraaid® by Kamerata Zuid; een middag vol muziek, dans en creativiteit waar je samen van kunt genieten. Wie neem jij mee?

TheaterTafelen
Maak je theateruitje compleet! Boek het theaterdiner bij de voorstelling! Het diner vindt plaats na afloop van de voorstelling.

Onderdeel van

Credits

foto: Jessie Kamp