De Notenkraker

Ballet van de Staatsopera Bulgarije Stara Zagora
za 14 dec 24 20:00
za 14 dec 24
20:00
  • za 14 dec 24
    20:00
    Grote zaal
  • Prijzen inclusief consumptie, garderobe, service- en administratiekosten.

Inleiding door Jacques van Meel
Voorafgaand aan de voorstelling is het mogelijk om een inleiding bij te boeken. Lees op deze pagina meer over de aanvangstijd en toegangsprijs van de inleiding.

Beleef het ultieme kerstgevoel bij het klassieke ballet ‘De Notenkraker’.

Stel je voor: het is kerstavond en bij de familie Stahlbaum is het tijd voor cadeaus. Clara krijgt van haar peetvader een prachtige notenkrakerpop. ’s Nachts verandert hij in een knappe prins die Clara meeneemt naar een avontuurlijke sprookjeswereld. Samen met een leger tinnen soldaatjes trekken ze ten strijde tegen de valse muizenkoning en reizen ze langs onder meer het mierzoete Snoepgoedrijk. 

Het klassieke ballet ‘De Notenkraker’ is adembenemend en een feest voor het hele gezin. Jong en oud genieten van het prachtige decor, de prachtige kostuums en de wonderlijke danspassen. Een heerlijk kerstgevoel na afloop van de voorstelling is gegarandeerd.

Uitgevoerd door een symfonisch orkest komt de prachtige muziek van Tsjaikovski tot leven. Laat je met elke noot verder meevoeren in de sprookjesachtige wereld. Al meer dan 130 jaar lang is deze muziek wereldwijd een publiekstrekker en daardoor overtuigend een klassieker. Samen met de spectaculaire choreografie wordt het een onvergetelijk avontuur! 

TheaterTafelen
Maak je theateravond compleet! Boek het theaterdiner bij de voorstelling!

Credits

muziek: Pjotr Iljitsj Tsjaikovski | choreografie: Marius Petipa en Lev Ivanov