Pop meets Classic

The Dutch Tenors
za 28 sep 24 20:00
za 28 sep 24
20:00
  • za 28 sep 24
    20:00
    Grote zaal
  • Prijzen inclusief consumptie, garderobe, service- en administratiekosten.

Muziekliefhebbers kunnen hun hart ophalen, als deze vier jonge tenoren met grootse stemmen het podium betreden met een nieuwe draai aan het classical pop-genre.

The Dutch Tenors, bestaande uit vier getalenteerde vocalisten, bundelen hun krachtige stemmen samen en komen voor het eerst naar de Nederlandse theaters. Hun repertoire bestaat uit een mix van klassieke pophits, tijdloze operafavorieten, indrukwekkende filmmuziek en hedendaagse songs, heruitgevonden met hun unieke stijl en flair. Alles op het hoogste niveau; vocale gymnastiek met bombastische klanken en lyrische samenzang. In 2023 brachten ze hun debuutalbum uit, waren ze te zien met hun eigen tv-special bij Omroep MAX en zetten ze internationaal de eerste stappen met een groot optreden in Petra, Jordanië.  

The Dutch Tenors hebben snel naam gemaakt in de muziekwereld dankzij hun eigenzinnige benadering van klassieke popmuziek. Hun jeugdige energie en charmante persoonlijkheden maken hen een feest om naar te kijken en hun uitzonderlijke zang laat het publiek iedere keer ademloos achter.

TheaterTafelen
Maak je theateravond compleet! Boek het theaterdiner bij de voorstelling!

Onderdeel van

Credits

met: Jonathan Vroege, Frank van Hengel, Dirk van den Brand en Floris van Gulik | foto: Linda van den Broek