De Moedermonologen

De Moedermonologen
za 1 feb 25 20:00
za 1 feb 25
20:00
  • za 1 feb 25
    20:00
    Grote zaal
  • Prijzen inclusief consumptie, garderobe, service- en administratiekosten.

Er wordt vaak aangenomen dat een ‘echte’ vrouw ook een ‘echte’ moeder is. Vrouwen zouden een ‘moederinstinct’ hebben waardoor ze weten dat ze kinderen willen en hoe ze voor die kinderen moeten zorgen. Maar is dat wel zo? In ‘De Moedermonologen’ brengen drie actrices tien monologen over het moederschap anno nu: humoristisch, rauw, activistisch en met de broodnodige zelfspot. Verhalen over de struggles, taboes en scherpe randjes van het moederschap. Over dingen die je soms denkt, maar niet hardop durft te zeggen. Dat je wél van je kind houdt, maar niet van het moeder zijn. Dat je hoopte dat je kind anders zou zijn dan het is. Dat je er onzeker van wordt of juist heel erg kwaad. Maar dat je dat niet zegt omdat je bang bent de enige te zijn. ‘De Moedermonologen’ wordt een feest van erkenning en herkenning, voor moeders, niet-moeders, vaders en andere mensen. Want moeder zijn, worden of misschien juist nooit worden, is niet zomaar iets.

TheaterTafelen
Maak je theateravond compleet! Boek het theaterdiner bij de voorstelling!

Ladies Night
Zaterdag 1 februari is het Ladies Night in De Kring! Geniet met je vriendinnen op onze Ladies Nights van een complete avond uit speciaal voor vrouwen.

Credits

tekst: Claudia de Breij, Stella Bergsma e.a. | met afwisselend: Ilse Warringa, Nadja Hüpscher, Jennifer Evenhuis, Margôt Ros, Lucretia van der Vloot, Tatum Dagelet, Renate Reijnders, Astrid van Eck, Rian Gerritsen, Manoushka Zeegelaar Breeveld en Anne-Marie Jung | foto: Borgdesign