Happy New Year met A*Fever

The Ultimate ABBA Tribute
do 2 jan 25 20:00
do 2 jan 25
20:00
  • do 2 jan 25
    20:00
    Grote zaal
  • Prijzen inclusief consumptie, garderobe, service- en administratiekosten.

Vier samen de feestdagen met de wervelende ABBA-tribute show 'A*Fever - The Ultimate ABBA Tribute'! Natuurlijk komt de prachtige klassieker Happy New Year voorbij in deze muzikale voorstelling, maar ook de grote hits als Dancing Queen, Mamma Mia en Waterloo, gecombineerd met de mooiste anekdotes uit de geschiedenis van ABBA.

Laat je meeslepen door de ABBA-tribute show 'A*Fever - The Ultimate Abba Tribute'! Met een volle agenda met o.a. shows op Paaspop & de Zwarte Cross, een uitverkochte poppodium- & theatertour én een eigen jubileumshow in AFAS Live, kan A*Fever zich met recht een van de populairste tributebands van Nederland noemen.

Dit jaar is het 50 jaar geleden dat ABBA het songfestival in Zweden won met de grote hit Waterloo en nog steeds trekt de muziek van ABBA alle generaties over de hele wereld de dansvloer op. Deze ruim 100 minuten durende show, gespeeld door de beste muzikanten uit het genre, is een feest der herkenning waarbij u regelrecht mee terug naar de jaren zeventig wordt genomen. Aan de extravagante kostuums en de adembenemende stemmen van Agnetha en Frida ontbreekt het niet. A*Fever brengt een ware hommage aan een van de meeste legendarische bands uit de geschiedenis van de popmuziek.

TheaterTafelen
Maak je theateravond compleet! Boek het theaterdiner bij de voorstelling!

Onderdeel van

Credits

regie: Rock Hoekstra en Veerle Oosterbosch | muzikanten: Myrthe Bijlsma, Tessa de Jong, Christoph Korzec, Joos Munneke en een vijfkoppige band