THE ELVIS CONCERT 2024

Dwight Icenhower, The Elvis Concert band met o.a. originele bandleden uit de band van Elvis (USA)
za 20 apr 24 20:00
za 20 apr 24
20:00

Helaas is de voorstelling om agenda-technische redenen geannuleerd. Gasten met tickets ontvangen zo spoedig mogelijk bericht.

The Elvis Concert brengt de muziek van Elvis Presley als geen ander. Met de unieke samenstelling van topmuzikanten en mensen die daadwerkelijk met Elvis hebben gewerkt heeft The Elvis Concert inmiddels harten van tienduizenden muziekliefhebbers veroverd. De onmiskenbare Presley sound en de hits van 'The King' live op het podium met ook in 2024 weer een verrassend nieuwe setlijst. De nummers worden zo authentiek mogelijk gebracht. Zang is in handen van Dwight Icenhower die door Elvis’ erfgenamen gezien wordt als een van de allerbesten. 

De hits van 'The King' uit de jaren 50, 60 en 70, aangevuld met andere parels uit het rijke oeuvre van de legendarische zanger, maken van iedere avond een waar feest der herkenning voor jong en oud en een unieke show voor de ware Elvis fan en iedere muziekliefhebber. Kortom: een avond om naar uit te kijken! En met de originele mensen is dit 'As close as it gets!'