Rhythm & Flow

ISH Dance Collective
za 3 feb 24 20:00
za 3 feb 24
20:00

Voorafgaand aan de voorstelling is het mogelijk om een inleiding bij te boeken. Lees op deze pagina meer over de aanvangstijd en toegangsprijs van de inleiding. 

In Rhythm & Flow ontmoeten muzikanten, freerunners en hiphopdansers elkaar rondom de randen van het podium. Wat gebeurt er als hun stijlen samenvloeien of juist met elkaar clashen? Een danser daagt een muzikant uit, de beat wordt opgevoerd, de adrenaline pompt door het lijf. Vol overgave storten ze zich in elkaars flow, met spectaculaire choreografieën tegen een verticale muur, powermoves op een doorzichtige vloer en opzwepende livemuziek.

ISH Dance Collective brengt onder aanvoering van Marco Gerris een stoere voorstelling, waarin hiphop, breaking, freestylen en livemuziek samenvloeien en weer uiteengaan. In een stroom van energie laten de performers zich meevoeren door de beat en spelen met licht en ruimte. Rhythm & Flow is een adembenemende show die je continu op het puntje van je stoel houdt. Voel het ritme en geef je over aan het moment.

Onderdeel van

Credits

Producent & Regisseur: Marco Gerris  Choreografie: Marco Gerris & cast  Bboys: Oscar Starink, Shane Boers Dansers: Lars de Vos, Herrold Anakotta, Gino Jagessar, Tyrone Menig, Noor Jayani,  Stasy Terehhova 
Pole artist: Yvonne Smink Freerunners: Noa Diorgina, Bart van der Linden, Siebe van de Spijker DJ: Irie Weergang Bove Saxofonist: Sanne Landvreugd Decor: Ascon de Nijs Lichtontwerp: Mike den Ottolander  Componisten: Rik Ronner, Irie Weergang Bove, Sanne Landvreugd Kostuums: Studio Ruim - René van der Leest & Sigrid van Kleef