Wat Mijn Man Niet Weet

Victoria Koblenko, Puck Pomelien Busser en Birgit Schuurman
wo 13 dec 23 20:00
wo 13 dec 23
20:00

Wat Mijn Man Niet Weet is de leukste en spannendste vriendinnencomedy met in de hoofdrollen Victoria Koblenko, Puck Pomelien Busser en Birgit Schuurman. Een humoristische voorstelling over vriendschap, trouw en ontrouw. Is mijn man wel te vertrouwen? En hoe zit dat met mijn beste vriendinnen?

Drie jeugdvriendinnen verliezen elkaar uit het oog, vele jaren later zoeken ze elkaar weer op. Veel vragen uit het verleden én uit het heden moeten beantwoord worden. Wat is er al die jaren geleden precies gebeurd? Willen we nog steeds onze geheimen met elkaar delen? Is iedereen wel te vertrouwen of hebben we geheimen voor elkaar? En was dat ongeluk wel een ongeluk? In Wat Mijn Man Niet Weet transformeren de actrices in hilarische en herkenbare situaties van jong naar oud, terwijl een ijzingwekkende whodunit wordt afgewikkeld. Beetje bij beetje wordt duidelijk wie te vertrouwen is, en vooral, wie niet.

TheaterTafelen
Maak je theateravond compleet! Boek het theaterdiner bij de voorstelling!

Ladies Night
Woensdag 13 december is het Ladies Night in De Kring! Geniet met je vriendinnen op onze Ladies Nights van een complete avond uit speciaal voor vrouwen.

Credits

spel: Victoria Koblenko, Puck Pomelien Busser en Birgit Schuurman | regie: Stephanie Louwrier | script: Bart van den Donker | foto en artwork: buroRuSt + Benning & Gladkova