Voor iedereen beter

Richard Groenendijk
do 12 okt 23 20:00
do 12 okt 23
20:00

Volgens de pers hoort Groenendijk thuis in het rijtje van de grote komieken van ons land. En dat is niet voor niets. Hij is openhartig, scherp, adrem, een tikkie vilein, altijd met een flinke dosis zelfspot, maar vooral genadeloos komisch. En dan kan hij nog geweldig zingen ook!

Afgelopen twee theaterseizoenen speelde Richard Groenendijk deze theatervoorstelling in de Nederlandse theaters. Het leverde hem niet alleen uitverkochte zalen en laaiend enthousiast publiek op, maar ook de prestigieuze Poelifinario cabaretprijs. De prijs voor de beste voorstelling van het seizoen in de categorie entertainment. Het lied 'Ik hoop het wel' uit deze show kreeg bovendien een nominatie voor de prestigieuze Annie MG Schmidtprijs.

Wegens het enorme succes is Richard Groenendijk dit seizoen nógmaals in een aantal geselecteerde theaters met Voor iedereen beter in het land te zien. Een hilarische avond, precies zoals we van hem gewend zijn. Want als er op dit moment íemand is, die een zaal kan laten bulderen van het lachen, is het Richard wel. Voor iedereen beter is onwaarschijnlijk grappig en tegelijkertijd op sommige momenten diep ontroerend. Een voorstelling die je niet snel zal vergeten. Meer dan 150.000 mensen gingen je al voor, dus kom ook van die bank en ga hem zien. Dat is écht voor iedereen beter!

TheaterTafelen
Maak je theateravond compleet! Boek het theaterdiner bij de voorstelling!

Richard Groenendijk bewijst zich als artiest die van alle markten thuis is.

De Volkskrant ★★★★

De pers over Voor iedereen beter van Richard Groenendijk:
“Richard Groenendijk bewijst zich als artiest die van alle markten thuis is.” - De Volkskrant ★★★★
“De lacht golft zoals we dat van Toon Hermans in Carré kenden.” - Theaterkrant
“Een van de beste entertainers van Nederland.” - Het Parool

Credits

foto: Gemmy Woud-Binnendijk | scènefoto: Roy Beusker