Gets the Blues

Tim Knol
za 13 apr 24 20:15
za 13 apr 24
20:15
  • za 13 apr 24
    20:15
    Kleine zaal
  • Prijzen inclusief consumptie, garderobe, service- en administratiekosten.

Interview met Willem Jongeneelen
Voorafgaand aan de voorstelling is het mogelijk om een interview bij te wonen. Lees op deze pagina meer over de toegangsprijs van het interview.

Tim Knol gaat op ontdekkingstocht in de wereld van americana. Hij is gek op traditionele Amerikaanse muziekstijlen als soul, country, rhythm-and-blues en folkmuziek. En zoals dat bij Tim gaat: automatisch dienen zich dan ook nieuwe liedjes bij hem aan. Aan de hand van verzamelde foto’s en verhalen over bijvoorbeeld Tecumseh Valley van Townes Van Zandt, Southern Man van Neil Young en Deep River Blues van Doc Watson doet Tim muzikaal verslag van zijn ontdekkingen. Daarnaast speelt hij in Gets the Blues liedjes van zijn nieuwste album.

TheaterTafelen
Maak je theateravond compleet! Boek het theaterdiner bij de voorstelling!

SOOZ

Kom na afloop van een aantal geselecteerde voorstellingen naar Over de Tong voor een gezellige Sooz-avond. Plaatjesdraaiers Mart Musters, George Fasssaert, Eric van Deelen en Peter van de Broek trakteren de bezoekers op een stortvloed aan hits uit de jaren '60, '70 en '80: van ABBA tot The Trammps en van de Rolling Stones tot Tavares.