Swan Lake

Introdans
vr 2 feb 24 20:00
vr 2 feb 24
20:00

Klassieker in hedendaags jasje voor de hele familie!

Voorafgaand aan de voorstelling is het mogelijk om een inleiding bij te boeken. Lees op deze pagina meer over de aanvangstijd en toegangsprijs van de inleiding.

Een klassieker uit de danstraditie in een hedendaags jasje zoals alleen Introdans dat kan. Swan Lake is een groots gemonteerde voorstelling met het totale tableau, ruim 20 dansers in een oogstrelend decor en op de originele, ontroerende en majestueuze muziek van Tsjaikovski. De choreografie is van de Belgische choreograaf Stijn Celis. Celis maakte deze innovatieve versie eerder voor wereldberoemde balletgezelschappen.

De Pers schreef destijds over Swan Lake: “Het Zwanenmeer van Stijn Celis bewijst dat een van de grootste en bekendste klassiekers uit de balletliteratuur ook met humor verteld kan worden. Op een visueel verbluffende manier geënsceneerd, met gevederde dansers die uit de toneelhemel naar beneden zweven, en met een groot verlangen naar expressieve escalatie.” Een must see voor elke dansliefhebber!

Introdans – Experium bij de voorstelling Swan Lake

Een interactieve totaalbeleving voor jong en oud

Introdans biedt bij de familievoorstelling Swan Lake voorafgaand aan de voorstelling en in de pauze een speciaal Experium aan in de foyer van het theater. Een interactieve totaalbeleving voor jong en oud, waarbij je al je zintuigen kunt gebruiken om Swan Lake nóg intenser te ervaren. Voel de kostuums, maak een Insta selfie in (digitaal) kostuum, luister naar de muziek en maak kennis met de personages. Dans je eigen Swan Lake duet op een danstapijt, maak het decor en speel met het lichtontwerp. In de pauze leer je een korte choreo aan en na afloop is er een Meet & Greet met enkele dansers! Neem een kijkje – entree is gratis.

 

Credits

choreografie: Stijn Celis | muziek: Pjotr Iljitsj Tsjaikovski | foto: Hans Withoos