Openluchttheater Vrouwenhof

Sfeervol in de natuur!


Midden in het stadspark ligt het sfeervolle en historische openluchttheater Vrouwenhof. Hier kun je deze zomer op woensdagmiddag genieten van kindervoorstellingen. 

De tribune van het theater biedt zitplaatsen aan 220 gasten. De zitplaatsen zijn niet genummerd. Neem gerust een kussentje of kleedje mee.

Het theater is geopend in de maanden juni tot en met augustus. Wil je ook de leukste kindervoorstellingen meemaken deze zomer? Bekijk dan hieronder de agenda!Algemene Informatie

Op deze pagina hebben we alle veelgestelde vragen over Openluchttheater Vrouwenhof op een rij gezet. Onze organisatie verwerkt persoonsgegevens. In onze Privacy Verklaring is omschreven welke gegevens we verwerken en hoe we jouw privacy als klant waarborgen. Voor alle bezoekers gelden de huisregels van Openluchttheater Vrouwenhof.


Mindervaliden

Het theater is toegankelijk voor mindervaliden. Openluchttheater Vrouwenhof is rolstoeltoegankelijk en beschikt over een invalidenparkeerplaats. Deze kun je voorafgaand reserveren via kassa@dekringroosendaal.nl. Gehandicaptenparkeerkaart is vereist.


Aanvang

Bij aankoop van je ticket zit een consumptie. Deze ontvang je bij binnenkomst en mag genuttigd worden tijdens de voorstelling. Na de voorstelling is er geen horeca aanwezig. De deuren van Openluchttheater Vrouwenhof openen een uur voor aanvang.


Toch nog een buitje verwacht?

Wanneer slecht weer wordt voorspeld, dan verplaatsen we de voorstelling naar de kleine zaal van De Kring. We brengen je tijdig op de hoogte van de locatiewijziging. De ingang blijft de draaideur van Over De Tong.


Bereikbaarheid

Openluchttheater Vrouwenhof is vooral toegankelijk voor voetgangers en fietsers. Kom je met de auto? Dan stellen we voor deze te parkeren in parkeergarage De Nieuwe Markt. Deze ligt op circa 15 minuten lopen afstand.

Bekijk hier de voorstellingen in het Openluchttheater