Restaurant Over de Tong

Bij Over de Tong kun je gezellig dineren voorafgaand aan de voorstelling. Na afloop is het hier aangenaam borrelen.

Maak je theateravond compleet

Kom TheaterTafelen en geniet van een 3-gangen theaterdiner in restaurant Over de Tong. Het hoofdgerecht biedt een keuze uit vlees, vis of vegetarisch. Het menu bedraagt € 37,50 per persoon. Boek het arrangement direct bij de aanschaf van jouw theaterkaarten.

Bekijk hier het theatermenu


Voorstellingen met een theaterdiner
Bij ruim 100 voorstellingen is het theaterdiner bij te boeken. Deze voorstellingen zijn te herkennen aan het icoontje. In het afrekenproces bieden we de mogelijkheid om het theaterdiner bij te boeken. 

Proeven en praten

Restaurant Over de Tong heeft een bijzonder gemoedelijke sfeer. De grote ramen en het hoge plafond zorgen overdag bij de minste zonnestralen al voor een heerlijk open en warm gevoel. Maar ook ’s avonds is het knus en is er altijd iets te beleven en te zien.

Kijk naar het bekende Roosendaalse kunstwerk aan ons plafond. In onze tuin zit je heerlijk in het zonnetje op een unieke locatie tussen het restaurant en het Tongerlohuys. Dit alles maakt Over de Tong de perfecte locatie voor jouw koffiemoment, borrel of diner.

Reserveren tijdelijk niet mogelijk


In de buurt

Over de Tong

Lekker dineren of gezellig borrelen? Dan zit je goed bij Over de Tong, het restaurant in ons theater. Ga je naar de voorstelling en wil je van tevoren komen eten, dan zorgen wij er natuurlijk voor dat je op tijd in de zaal bent. Als er een pauze in de voorstelling zit, kun je aan datzelfde tafeltje genieten van je pauzedrankje. Bij het reserveren van je theaterkaarten kun je direct een theatermenu bijboeken. En dan ben je nog voordeliger uit ook.

De Moriaan

Aanvang diner tussen 17:00 en 17:30 uur. De tafel is gereserveerd tot 19.30 uur. 

Aan het Tongerloplein, recht tegenover het theater, bevindt zich De Moriaan. Het warme, sfeervolle restaurant voorziet iedereen in zijn wensen om een lekker hapje te eten. Van malse kipsaté tot een visplateau met kreeft en van romige tomatensoep tot gegratineerde mosselen met de geheime vissaus van de chef.