Over de Tong (gevestigd in De Kring) zoekt: Floormanager Horeca
Per 1 september

Als Floormanager ben je binnen de Kring verantwoordelijk voor het gastvrije ontvangst van onze gasten. De horeca moet gereed staan en waar nodig spring je bij. Je bent, alleen of samen met de Dutymanager, op de avond van de voorstellingen verantwoordelijk voor onze horeca. Met een team van enthousiaste service medewerkers zorg je voor een perfecte avond voor onze gasten. 

Wat ga je doen? 

  • Je probeert het maximale uit de horeca-exploitatie te halen;
  • Je stuurt het team aan, motiveert en coacht zodat de gast een optimale horeca beleving krijgt
  • Je bent mede-verantwoordelijk voor het voorraadbeheer, we pakken nergens naast
  • Je maakt de dagindeling qua personele bezetting
  • Je stuurt op basis van cijfers en productiviteit;
  • Je bent pro-actief in gastbenadering
  • Je zorgt dat de werkvloer tot in de puntjes is verzorgt
  • Je signaleert verbeteringen en draagt deze aan

Wie ben jij? 
Je bent een horecaman of -vrouw in hart en nieren met diepgaande kennis van horeca. Je bent commercieel ingesteld en dienstverlening zit in je bloed! Met je enthousiaste en professionele houding weet je als geen ander jouw team te motiveren om het beste uit zichzelf te halen.

Wat verwachten wij van jou?
Als Floormanager houd je de kwaliteit van de producten, de theaterhoreca en jouw team nauwlettend in de gaten. Je vindt het geen probleem om op wisselende tijden te werken. Je houdt ervan dat de afdelingsadministratie klopt en draait mee in alle operationele werkzaamheden. Met collega’s van afdeling facilitair & techniek en acquisitie & verhuur werk je nauw samen. Je bent samen met de Dutymanager het gezicht van het bedrijf aan de voorkant.

Je hebt een minimaal een MBO (liefst horeca gerichte) opleiding en minimaal twee jaar ervaring in (coachend) leidinggeven. Je bent in het bezit van Sociale Hygiëne en BHV is zeer welkom.

Wat bieden wij? 
Een afwisselende en verantwoordelijke functie binnen een inspirerende en dynamische werkomgeving. Je arbeidsvoorwaarden worden gebaseerd op schaal 5 van de CAO Horeca.

Hoe solliciteer je? 
Mail je CV en motivatie voor 23 juli 2021 naar Mark de Wit, manager operationele zaken via mark.dewit@dekringroosendaal.nl.

Voor vragen over de functie kun je via mail contact opnemen met Mark de Wit. Meer informatie over de organisaties kun je vinden op www.dekringroosendaal.nl.

De Kring wil een diverse en inclusieve organisatie zijn. Een organisatie die ruimte biedt aan iedereen en die de kracht van de diversiteit van medewerkers gebruikt om betere resultaten te halen. We streven naar een personeelsbestand dat een afspiegeling is van de beroepsbevolking van Roosendaal met al haar aanwezige verschillen.

Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld.

Cookies

We maken gebruik van cookies en vergelijkbare technieken om het gebruik van de website te analyseren, om het mogelijk te maken content van derden af te beelden, zoals ook video’s, en voor verschillende andere toepassingen. Deze cookies worden ook geplaatst door derden. Door ‘akkoord’ te klikken, stemt u hiermee in. Als u niet akkoord bent, kunt u via de knop ‘Instellingen aanpassen’ uw voorkeuren opgeven. Meer informatie…

Cookies zijn nodig om de website goed te laten functioneren. Zo wordt uw winkelmandje onthouden tijdens de bestelling en kunt u inloggen op de website.

Maar cookies zijn ook nodig om de ervaring op de website te verrijken. Bijvoorbeeld media van derde partijen, zoals video's, gaan vaak gepaard met cookies. Ook houden we statistieken bij om de site doorlopend te verbeteren.

Als laatste worden cookies ook gebruikt om informatie rond onze marketing-activiteiten, zoals nieuwsbrieven en advertenties, zo efficiënt en persoonlijk mogelijk uit te kunnen uitvoeren.

Cookie instellingen