Als Floormanager ben je verantwoordelijk voor het gastvrije ontvangst van onze gasten. De horeca moet gereed staan en waar nodig spring je bij. Je bent, alleen of samen met de Dutymanager, op de avond van de voorstellingen verantwoordelijk voor onze horeca. Met een team van enthousiaste service medewerkers zorg je voor een perfecte avond voor onze gasten. Voor evenementen en partijen ben je het aanspreekpunt met betrekking tot de horeca. In het voortraject denk je mee over de invulling en je zorgt dat alles tot in de puntjes is verzorgt voor onze gasten.

Wat ga je doen? 

  • Je probeert het maximale uit de horeca-exploitatie te halen;
  • Je stuurt het team aan, motiveert en coacht zodat de gast een optimale horeca beleving krijgt
  • Je bent mede-verantwoordelijk voor het voorraadbeheer, we pakken nergens naast
  • Je maakt de dagindeling qua personele bezetting
  • Je stuurt op basis van cijfers en productiviteit;
  • Je bent pro-actief in gastbenadering
  • Je zorgt dat de werkvloer tot in de puntjes is verzorgt
  • Je signaleert verbeteringen en draagt deze aan

Wie ben jij? 
Je bent een horecaman of -vrouw in hart en nieren met al enige kennis van horeca. Je bent commercieel ingesteld en dienstverlening zit in je bloed! Met je enthousiaste en professionele houding weet je als geen ander jouw team te motiveren om het beste uit zichzelf te halen.

Wat verwachten wij van jou?
Als Floormanager houd je de kwaliteit van de producten, de theaterhoreca en jouw team nauwlettend in de gaten. Je vindt het geen probleem om op wisselende tijden te werken. Je houdt ervan dat de afdelingsadministratie klopt en draait mee in alle operationele werkzaamheden. Met collega’s van afdeling facilitair & techniek en acquisitie & verhuur werk je nauw samen. Je bent samen met de Dutymanager het gezicht van het bedrijf aan de voorkant.

Je hebt een minimaal een MBO (liefs Horeca gerichte) opleiding en minimaal twee jaar ervaring in (coachend) leidinggeven. Bezit van Sociale Hygiëne en BHV is zeer welkom.

Wat bieden wij? 
Een afwisselende en verantwoordelijke functie binnen een inspirerende en dynamische werkomgeving. Je arbeidsvoorwaarden worden gebaseerd op schaal 5 van de CAO Horeca.

Hoe solliciteer je? 
Mail je cv en motivatie naar Jenneke Peschier, horecamanager: jenneke.peschier@overdetongroosendaal.nl.

Voor vragen over de functie kun je via mail contact opnemen met Jenneke Peschier. Meer informatie over de organisaties kun je vinden op www.dekringroosendaal.nl.

De Kring wil een diverse en inclusieve organisatie zijn. Een organisatie die ruimte biedt aan iedereen en die de kracht van de diversiteit van medewerkers gebruikt om betere resultaten te halen. We streven naar een personeelsbestand dat een afspiegeling is van de beroepsbevolking van Roosendaal met al haar aanwezige verschillen.

Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld.

Over de Tong, gevestigd in theater de Kring en museum Tongerlohuys zoekt vanaf september 2022 een Floormanager Horeca.