Ons podium, jouw verhaal

Ontdek de mogelijkheden.

De Kring maakt van elke gelegenheid een unieke beleving in de magische sfeer van het theater. Van een avond ongedwongen genieten van een voorstelling tot een stijlvol diner of zakelijke lunch. De Kring verbindt mensen in hun behoefte aan inspiratie, cultuur en ontspanning en zorgt ervoor dat iedereen zich een welkome gast voelt. Dit zou allemaal niet mogelijk zijn zonder onze sponsoren.

De diverse ruimtes in De Kring lenen zich uitstekend voor de organisatie van evenementen. De grote zaal heeft een capaciteit van maar liefst 880 theaterstoelen. De kleine zaal beschikt over een multifunctionele tribune voor 224 personen en biedt 450 staplaatsen.

Naast de theaterzalen beschikken we over kleine(re) ruimtes voor besloten bijeenkomsten, een vergadering of bedrijfsborrel.

 

Informatie en prijzen

Diverse aangeboden ruimtes

  • Twee theaterzalen met technische faciliteiten en theatertechnici.
  • Vergaderruimtes voor een workshop of bijeenkomst
  • Een restaurant voor een lunch, diner of gezellige borrel
  • Ruime foyer voor ontvangst met voldoende toiletten en een garderobe
  • Een afgesloten tuin voor winter- of zomeractiviteiten.

Benieuwd naar de mogelijkheden? Bel naar 0165 - 745 825 of mail verhuur@dekringroosendaal.nl.

Mogelijkheden

Op zoek naar een locatie voor een vergadering, congres, modeshow, diner of een andere activiteit? Ook daarvoor kun je bij De Kring terecht. We hebben verschillende ruimtes die geschikt zijn voor een breed scala aan evenementen.

Capaciteit per ruimte

Ruimte Oppervlakte (M2) Staplaatsen Zitplaatsen Vergadering
Grote zaal 300 400 880 -
Kleine zaal 300 450 220 -
Theatercafé 155 150 60 50
Foyer 520 600 - -
Galerie 110 120 80 50
Over de Tong 150 150 - -
Tongerlotuin 600 350 150 -

Livestreaming & video opnames

Maak jouw conferentie, bijeenkomst, vergadering, workshop, personeelsdag, feestavond of voorstelling toegankelijk voor iedereen. Bepaal zelf of je bezoekers gratis toegang geeft, laat betalen voor een ticket of de stream uitzendt in een afgeschermde omgeving.

Het is bij De Kring mogelijk om in de grote of kleine zaal jouw evenement op professionele wijze op te laten nemen of live uit te zenden. Een opstelling van minimaal vijf camera's die worden aangestuurd vanuit een professionele regieruimte zorgen ervoor dat iedereen jouw evenement kan bekijken.

Zend jouw bijeenkomst uit over de hele wereld via het kanaal naar keuze. Wil je dat iedereen mee kan kijken of juist een select gezelschap? De Kring biedt een beveiligde omgeving aan inclusief de mogelijkheid om bezoekers tickets te laten kopen voor jouw uitzending.

Faciliteiten

Naast verschillende ruimtes bieden we ook alle faciliteiten aan om jouw evenement te laten slagen.

Catering

We verzorgen de catering voor het volledige evenement. Een lunch voor alle aanwezigen in de zaal, of een diner voor een select gezelschap? We zorgen ervoor dat alles tot in de puntjes geregeld wordt.

Techniek

Tijdens het evenement zijn onze technici aan het werk zodat alles soepel verloopt in de zaal. Met de ervaring die wij hebben in het verzorgen van de techniek zorgen we ervoor dat we het evenement naar een hoger niveau brengen. Zo presenteer jij het evenement op een professionele manier aan je gasten.

Entertainment

Zoek je nog entertainment om het evenement af te maken? Ook hierbij kunnen we je helpen. We regelen entertainment dat aansluit op jouw wensen. Een cabaretier om het publiek op te warmen voordat de show losbarst, een presentator die jouw evenement presenteert of muzikale omlijsting achteraf? Wij hebben altijd het entertainment wat je zoekt.

Word sponsor

Wil je met klanten, werknemers en/of zakenrelaties vaker naar het theater? De Kring heeft verschillende sponsorpakketten. Onze sponsoren zijn verzekerd van de beste plekken en de mogelijkheid om als eerste te reserveren voor voorstellingen.

Word sponsor

Speciale tarieven voor culturele instellingen

Voor culturele instellingen en gezelschappen uit de gemeente Roosendaal hanteren wij speciale tarieven voor het huren van de zaal. Om hiervoor in aanmerking te komen moet je voldoen aan een aantal voorwaarden. Neem contact op via het contactformulier om meer te weten te komen.

 

Informatie en prijzen

Contactformulier

Dit veld is verplicht
Het e-mailadres is niet correct