Lief publiek...

Lief publiek,

Vanavond is door de overheid verlenging aangekondigd van de maatregelen die nodig zijn om de verspreiding van het coronavirus te beperken. Dit betekent dat wij onze deuren vanaf zondag 28 november tot en met 14 januari vanaf 17.00 uur moeten sluiten.

Het tonen van een geldige QR-code voor bezoekers vanaf 13 jaar blijft verplicht. Per zondag 28 november is de anderhalve meter en de mondkapjesplicht weer van kracht in het theater. Het mondkapje mag af zodra u heeft plaatsgenomen in de zaal.

Middagvoorstellingen tot 17:00 uur kunnen gelukkig doorgaan mits er anderhalve meter afstand bewaard kan worden in de zaal.

In deze periode staan natuurlijk ook voorstellingen en evenementen na 17:00 uur gepland. Hiervoor gaan wij er samen met artiesten en producenten alles aan doen om deze toch te laten doorgaan. Graag bieden we artiesten dat podium en u die mooie theaterbelevenis op een nieuwe datum of een ander tijdstip.

Bezoekers met kaarten worden zo spoedig mogelijk hierover geïnformeerd. Tot dat moment blijven de toegangstickets geldig.

Als we nu even doorzetten en de maatregels opvolgen, kunnen we je hopelijk heel snel weer verwelkomen voor een mooie theateravond. Alle medewerkers van De Kring kijken uit naar dat moment.

Hopelijk tot snel in het theater!

Met gastvrije groeten,

Jan-Hein Sloesen

Directeur-bestuurder Cultuurcluster Roosendaal

(De Kring, Cultuurcompaan, Erfgoedcentrum Tongerlohuys, HIP en restaurant Over de Tong)