Coronatoegangsbewijs

Deze maatregelen gelden t/m 15 februari 2022.

Plan jouw bezoek

We kijken er naar uit om je te mogen verwelkomen bij in ons De Kring. De veiligheid en gezondheid van onze bezoekers, medewerkers en bespelers staat hierbij voorop.

Wij ontvangen je graag met een Coronatoegangsbewijs. We vragen je bij binnenkomst jouw Coronatoegangsbewijs (QR-code) via de CoronaCheck-app te tonen of een print via CoronaCheck.nl. In De Kring houden we 1,5 meter afstand. 

Wat is een Coronatoegangsbewijs?
Dit kan een negatieve testuitslag (testbewijs) zijn, een vaccinatiebewijs of een bewijs dat je hersteld bent van corona (herstelbewijs). Deze dien je in de CoronaCheck-app of geprint via CoronaCheck.nl in een QR-code om te zetten. Dan pas heb je een geldig Coronatoegangsbewijs. 

Het Coronatoegangsbewijs kun je als volgt verkrijgen:

  • TESTBEWIJS - Een negatieve testuitslag van minder dan 24 uur voor het evenement. Via https://www.testenvoortoegang.org/ maak je een afspraak voor een coronatest bij een aangesloten testlocatie in jouw buurt.
  • VACCINATIEBEWIJS - Bewijs van een volledige coronavaccinatie met een vaccin dat door het EMA is goedgekeurd. Vanaf 10 juli is in Nederland een vaccinatie geldig vanaf 14 dagen nadat je volledig bent gevaccineerd. Het gele inentingsboekje is geen geldig vaccinatiebewijs.
  • HERSTELBEWIJS - Een bewijs dat je minder dan 6 maanden geleden hersteld bent van corona.

Op de site van de Rijksoverheid kun je terecht voor de stappen die je dient te ondernemen om van jouw test-, vaccinatie- of herstelbewijs een geldig Coronatoegangsbewijs te maken in de vorm van een QR-code, zie https://www.rijksoverheid.nl/onderwerpen/coronavirus-covid-19/coronabewijs/coronabewijs-voor-evenementen.

Wat gebeurt er bij binnenkomst?
Als je een activiteit of voorstelling bij De Kring bezoekt waar een Coronatoegangsbewijs verplicht is, wordt aan de ingang jouw QR-code gescand. Dit is jouw geldige Coronatoegangsbewijs. Deze QR-code toon je ofwel op jouw telefoon in de CoronaCheck-app of heb je thuis al geprint via CoronaCheck.nl

Vergeet a.u.b. bij jouw bezoek je legitimatiebewijs niet. Onze medewerker vergelijkt de gegevens van jouw legitimatiebewijs met de gegevens in het Coronatoegangsbewijs.

Het Digitale Corona Certificaat (DCC)
Vanaf 1 juli 2021 kunnen internationale bezoekers, zoals bijvoorbeeld onze Vlaamse gasten, binnen de EU het Digitale Corona Certificaat (DCC) gebruiken om toegang te krijgen tot evenementen en activiteiten in Nederland en dus ook in De Kring.

Vragen

Annuleringsverzekering
Als je testuitslag onverhoopt positief is, of als je geen vaccinatiebewijs of herstelbewijs kunt tonen, is volledige restitutie mogelijk als je een annuleringsverzekering hebt. Zonder annuleringverzekering kan het toegangsbedrag omgezet worden in een digitaal tegoed. Annuleringskosten bedragen dan €1,50 per kaart. 

Over de voorstelling
Voor vragen over tickets kun je ons mailen naar kassa@dekringroosendaal.nl. Het bespreekbureau is van dinsdag t/m vrijdag telefonisch te bereiken van 13.30 uur tot 16.30 uur.

Over het toegangsbewijs
Heb je nog vragen over jouw coronatoegangsbewijs? Kijk dan op www.testenvoortoegang.org of op www.coronacheck.nl. Hier vind je antwoord op hoe de CoronaCheck-app werkt en ook de Meestgestelde vragen.

Voor meer informatie 
Helpdesk CoronaCheck 0800-1421 (gratis). Bereikbaar van maandag t/m zondag van 08.00 tot 20.00 uur of Helpdesk Testen voor Toegang 088-7770809. Bereikbaar van maandag t/m zondag van 08.00 tot 20.00 uur.