V-tickets en live uitzendingen vanuit De Kring

Kun je niet naar de voorstelling komen omdat deze al uitverkocht is? Of blijf je toch liever thuis? Dan is de kans groot dat je vanuit huis alsnog de voorstelling kunt bekijken. Vanaf nu bieden we voor bepaalde voorstellingen namelijk speciale tickets aan die je toegang geven tot een livestream op onze website. Je kunt live de voorstelling bekijken vanaf je computer, telefoon of tv.

Een ontwikkeling die al lange tijd op onze agenda stond is deze zomer eindelijk werkelijkheid geworden. Er is een camerasysteem met vijf camera’s geïnstalleerd in de grote zaal welke wordt bediend vanuit een speciale regiekamer. Op deze manier gaan we een selectie van de voorstellingen live uitzenden via onze website. Daarnaast wordt het bijvoorbeeld mogelijk voor lokale gezelschappen om voorstellingen op te nemen en verspreiden onder geïnteresseerden.

Je kan binnenkort een speciaal ticket aanschaffen voor geselecteerde voorstellingen waarmee jij op één apparaat tegelijk de voorstelling kan bekijken. Zo kun je alleen of met het hele gezin genieten van de voorstelling vanuit je woonkamer. Voor het volledige aanbod kijk je op de speciale v-ticket pagina op de website.

Het aanbod wordt medio september bekend gemaakt.

Bekijk de v-ticket pagina

Hoe werkt het?

Koop je een v-ticket? Dan ontvang je vlak voor de voorstelling een e-mail met een link naar de pagina waar je de voorstelling live kunt bekijken. Om de pagina te kunnen bekijken moet je ingelogd zijn met het account waar het v-ticket mee is aangeschaft.

Op welke apparaten kan ik kijken?

Je kan met elk apparaat de uitzending bekijken. Het is mogelijk om direct te kijken met een smartphone, tablet of computer. Daarnaast kun je de uitzending casten met Apple TV, Chromecast of als je Smart TV dit ondersteunt. 

Het is natuurlijk ook mogelijk om je laptop aan te sluiten op TV met een HDMI kabel, indien ondersteund, om op deze manier de uitzending via TV te bekijken.

Is het v-ticket overdraagbaar?

Nee, een v-ticket is niet overdraagbaar.

Je kan de livestream alleen bekijken als je ingelogd bent met het account waarmee je het ticket hebt aangeschaft. Daarnaast kun je maar met één apparaat tegelijk ingelogd zijn op onze website. Log je in vanaf een nieuwe locatie? Dan word je automatisch uitgelogd op het andere apparaat.

Bekijk de v-ticket pagina