Kaartverkoop overtreft verwachting


Op 25 mei werd het nieuwe theaterprogramma van Theater De Kring gepresenteerd voor seizoen 2022/2023 en op 9 juni begon de verkoop. Ondanks de nagenoeg theaterloze coronajaren die achter ons liggen, weet het publiek de Kring goed te vinden. In de eerste week werden er meer dan 30.000 kaarten verkocht! Daarmee wordt de recordverkoop in 2019 geëvenaard. 

Directeur Jan-Hein Sloesen:

En daar zijn wij natuurlijk heel blij mee! Ons publiek weet ons massaal te vinden en de programmering slaat enorm aan. Tuurlijk was het spannend. Sinds we heropend zijn in maart van dit jaar, liep de verkoop al erg goed. In de omgeving zijn er theaters die met lege zalen zitten. Ons gewaardeerde publiek heeft meteen ons aanbod en gastvrijheid omarmt en weet ons dus weer te vinden. Een opsteker voor ons, maar zeker ook voor alle artiesten die in De Kring optreden. Ze kunnen eindelijk weer doen wat ze graag doen: OPTREDEN!

Ook al heeft de Kring veel kaarten verkocht, toch hebben we voor bijna alle voorstellingen nog tickets beschikbaar. De bestverkopende Top 10 voorstellingen:

  1. Bert Visscher
  2. Theo Maassen
  3. Ilse de Lange
  4. Nick & Simon & Garfunkel
  5. Bee Gee’s Night Fever
  6. Plien & Bianca
  7. Richard Groenendijk
  8. Daniel Arends
  9. Patrick Laureij
  10. Dinsdagmiddagserie reeks

Benieuwd welke voorstellingen we allemaal nog meer op het programma hebben staan? Bekijk dan onze agenda en reserveer jouw tickets! 

Tot snel in De Kring!