Bekijk het nieuwe theaterprogramma seizoen 22-23


De Kring presenteert in het nieuwe theaterseizoen 2022-2023 een bijzonder gevarieerd programma van ruim 200 voorstellingen met een flink aantal grote namen en enkele van internationale allure.

In het genre muziek maken o.a. Mart Hoogkamer, Nick en Simon, Ilse DeLange, Jan Smit, de jubileumtournee van De Kast (slechts in enkele plaatsen te zien in Nederland), Herman van Veen, Stef Bos en 80’s poplegende Matt Bianco hun opwachting.

Cabaretliefhebbers kunnen uitkijken naar Pieter Derks, Richard Groenendijk, Patrick Laureij, Henry van Loon, Daniel Arends, Lenette van Dongen, Christel de Laat, Bert Visscher en Fred van Leer. 

De Kring verwelkomt enkele shows van internationale klasse, zoals het acrobatiekspektakel Flip Fabrique uit Canada, de Ierse dansshow Rhythm Of The Dance en de Australische sensatie voor de dames: Thunder From Down Under. Van eigen bodem is er de Broadway- en Netflix-hit ‘The Prom’ in een Nederlandse versie met Pia Douwes en Joke de Kruijf. 

Met trots verwelkomt De Kring de familieproducties van Studio100. De eerste tournee van Samson & Marie is naast Roosendaal enkel te zien in Rotterdam en Amsterdam. Ook de Nachtwacht Show maakt haar opwachting in ’22-’23.

De vertrouwde Dinsdagmiddagserie is terug en de klassieke concerten op zondagochtend krijgen ook weer een vervolg. Op het gebied van Toneel en Dans staan ook enkele pareltjes op het programma. Bekijk hier de complete reeks en bestel voor 1 oktober de hele serie voor maar € 99 i.p.v. € 135. 

De kaartverkoop start donderdag 9 juni om 10.00 uur via de website van De Kring of telefonisch via 0165 - 555 555 van dinsdag tot en met vrijdag tussen 13.30 en 16.30 uur.