Kringels

Koop je kaarten bij De Kring? Dan spaar je automatisch Kringels. Met deze spaarpunten bezoek je gratis geselecteerde voorstellingen.

Spaar automatisch voor Kringels (spaarpunten) bij het kopen van kaarten bij De Kring. Voor elke bestede euro (exclusief administratiekosten) ontvang je één Kringel. Voor 250 kringels bezoek je een kleine zaal voorstelling en voor 500 kringels een geselecteerde grote zaal voorstelling.

Bekijk onderaan de pagina welke voorstellingen er op dit moment te boeken zijn met Kringels.

Door de overgang naar een nieuwe website is het op dit moment helaas niet mogelijk om het aantal Kringels in te zien op je account. Daarnaast is het nu niet mogelijk om deze in te wisselen. We werken aan een oplossing om dit in de toekomst weer mogelijk te maken. Geen zorgen! We hebben je Kringels opgeslagen en je spaart automatisch door bij aankoop van een voorstelling.

Voorwaarden

Op Kringelvoorstellingen in de grote zaal zit vaak een maximum aantal beschikbare plaatsen (25 of 50 bijvoorbeeld). De geldigheidsduur van een Kringel is onbeperkt. Wanneer een voorstelling is geannuleerd en je hebt een kaartje gereserveerd met Kringels, worden de bestede Kringels weer terug op je account geboekt. Kringels zijn niet in te wisselen voor geld en niet geldig op reeds gereserveerde voorstellingen. Gedurende het seizoen verschijnen op deze pagina steeds nieuwe Kringelvoorstellingen.

Bezoek gratis voorstellingen met gespaarde Kringels!

Gerelateerde voorstellingen

  • Geen resultaten gevonden.

    Geen voorstellingen gevonden.