Le coeur libre

Imme Steinmann
za 11 sep 21 - zo 12 sep 21
za 11 sep 21
-
zo 12 sep 21

Ken je dat gevoel?  Het gevoel dat je eigenlijk iets wilt, die ene reis, beginnen bij dat clubje of die sport? Je ziet voor je hoe het zou zijn, hoe je je voelt als je het aan het doen bent, in je verbeelding ben je er al, heb je het al gedaan, de successen behaald en dan… open je je ogen, flits je terug in de realiteit.  Daar sta je dan. Met je gedroomde droom en nog geen daad verricht. 

LE COEUR LIBRE is een voorstelling die gaat over verlangens. Dingen die je wel graag wilt maar niet doet. En het begint met het woordje: eigenlijk. De Dikke van Dale: ‘Ei. Gen. Lijk; Echt, werkelijk.  Probeer je maar eens bewust te worden vandaag van wanneer je dit woord gebruikt. Wat houdt zich schuil achter dit woord? Een wens? Een verlangen? Iets wat je niet met volle overtuiging durft te zeggen?

LE COEUR LIBRE is een spannende zoektocht naar het moment waarop je keuzes maakt of juist niet. Het moment waarop je besluit iets wel of niet te doen. Maak je klaar om samen met de spelers, dansers en het decor op avontuur te gaan naar de krochten van je verlangens.  En help jezelf een herinnering te maken. Zodat deze quote ook voor jou geldt:

 “Niets is verkwikkender dan te praten over onze verlangens nadat deze al vervuld zijn.”
- Novalis