Een rits te ver 2.0

Pretpakhuis I Jon van Eerd
vr 3 jan 25 20:00
vr 3 jan 25
20:00
  • vr 3 jan 25
    20:00
    Grote zaal
  • Prijzen inclusief consumptie, garderobe, service- en administratiekosten.

Harrie is terug. En hoe! Deze topkomedie van Jon van Eerd is eindelijk weer te zien. Deze hilarische voorstelling die zich rond een dolkomisch verhaal op camping de Wielewaal afspeelt, is volledig in een nieuw jasje gestoken. Hij is nóg sneller, nóg grappiger, nóg hysterischer en helemaal van deze tijd! 

Iemand is met een duivels plan bezig de camping van Harrie Vermeulen zwart te maken, en daarom komt de inspectie van de gemeente de stand van zaken opnemen. Harrie en zijn dochter vrezen het ergste en zullen alles doen om de strenge inspecteur in de watten te leggen. Maar wie is nou eigenlijk die inspecteur? Is het de ordinaire schreeuwlelijk die vanuit haar tent de boel op stelten zet? Is het de man die zich voordoet als iemand die vogels bestudeert? Of is het toch de chagrijnige vrouw met haar clipbord. Wie het in ieder geval niet is, is de Russische domkop Igor. Hij is vooral verantwoordelijk voor het mislukken van alle plannen van Harrie. Als de inspectrice door toedoen van Harrie haar geheugen verliest en Harrie doet alsof zij zijn vrouw is, zijn de rapen pas echt gaar.

TheaterTafelen
Maak je theateravond compleet! Boek het theaterdiner bij de voorstelling!

Onderdeel van

Jon van Eerd laat zich als tekstschrijver én als regisseur weer van zijn beste en vooral vertrouwde kant zien. En u weet het; als er iemand de koning van de komedie is dan is hij het wel. Op alle fronten! De voorstelling staat garant voor een kolderieke avond waarvan u nog dagenlang, blauw van het lachen, plezier zult hebben. U dacht dat Harrie niet meer terug zou komen? Dan mag je deze niet missen! Met een fantastische cast die meester is in het genre. Met onder anderen Marjolijn Touw, Margo Dames, Arie Cupé, Dick Cohen en Joey Schalker in de rol van Harrie Vermeulen.

Credits

script en regie: Jon van Eerd | spel: Joey Schalker, Marjolijn Touw, Arie Cupé, Margo Dames, Dick Cohen e.a. | decor: Marjolein Ettema | licht: Wannes van der Veer | kostuum: Arno Bremers | foto: Axel Drenth