Rolf Sanchez: Mi Aventura

Rolf Sanchez
vr 18 feb 22 19:00 en 21:00
vr 18 feb 22
19:00 en 21:00

Tijdens Mi Aventura brengt Rolf de Latin vibes naar het theater met een breed repertoire aan Nederlandstalige, Engelstalige en Spaanstalige muziek. Samen met zijn band Latin Society zet hij een onvergetelijke show neer vol vlammende passie. Hij weet het publiek weg te blazen met zijn vocale kunsten en kan je laten dansen alsof je echte Latin heupen hebt. In Mi Aventura neemt Rolf Sanchez je mee in een rollercoaster vol emotie. 

Bekend van De Beste Zangers van Nederland

Over Rolf Sanchez
Rolf Sanchez is op dit moment het grootste en meest succesvolle export product van Nederland op het gebied van Latin muziek. In Nederland gaf Rolf zijn visitekaartje als top entertainer af en maakte Latin onder een breed publiek geliefd. Onder andere middels zijn succesvolle deelname aan het televisieprogramma De Beste Zangers van Nederland waaruit Rolf’s duet met Emma Heesters Pa Olvidarte voortkwam. Het nummer was de hoogste stijger in de hitparade, belandde binnen drie weken in de top vijf en heeft inmiddels drie keer de Platina status behaald! 
 
In juli 2020 is Más Más Más gelanceerd en de hit behaalde de nummer één positie in de Nederlandse Top 40. Rolf scoort daarmee de hoogst genoteerde Nederlands-Spaanstalige hit ooit in Nederland. Inmiddels heeft zijn single Ven Ven goud behaald en bestormt hij, samen met Marco Borsato, de hitlijsten met de laatste single Hef Je Glas.  

Credits

Rolf Sanchez en Latin Society