Zondagochtendconcert Duo Fleur Strijbos & Babette Craens

zo 8 jan 23 11:00
zo 8 jan 23
11:00

Geniet op zondagochtend van de luistermuziek van studenten van de Academy of Music and Performing Arts. Laat je tijdens de voorstelling verrassen door prachtige kamermuziek, gespeeld door toekomstige professionals. Meer informatie over de artiest(en) volgt later in het seizoen.

Belgische sopraan Fleur Strijbos en Belgische pianiste Babette Craens zijn gepassioneerd door Lied. Ze leerden elkaar kennen tijdens hun studies aan het Koninklijk Conservatorium van Antwerpen waar ze beiden genoten van de expertise van docenten Lucienne Van Deyck en Jozef De Beenhouwer in de Liedklas en van de coachings door Aäron Wajnberg. Dankzij hun diepe muzikale en persoonlijke band besloten Fleur en Babette in 2022 een Liedduo te vormen.

Fleur en Babette zijn geselecteerd voor de Udo Reinemann Masterclasses Liedduo 2022-2023, zijn op korte tijd geselecteerd voor meerdere nationale en internationale competities en houden concerten zowel in het binnen- als in het buitenland. In januari 2023 zullen ze hun debuutconcert geven op Liedfest Antwerpen.

Door hun liefde voor poëzie en lyrische melodieën vinden ze elkaar terug in alle facetten van het liedrepertoire. Ze houden ervan om het repertoire zich eigen te maken en zo het publiek te kunnen meevoeren in hun eigen wereld.