Winnaar van The Tribute - Battle of the bands

Queen must go on
wo 21 dec 22 20:00
wo 21 dec 22
20:00

Queen Must Go On is de nieuwste sensationele Queen tribute band van Nederland met één visie: de geweldige muziek van Queen in ere houden. Winnaar van het SBS6 televisieprogramma ‘The Tribute, Battle of the Bands’, waardoor ze een uur speeltijd hebben gewonnen in de Ziggo Dome tijdens ‘The Tribute – In Concert’. Jury en publiek werden omvergeblazen door de performance en energie van de vier bandleden. De juryleden Angela Groothuizen, Spike van Zoest en Cesar Zuiderwijk zijn lyrisch over de kwaliteiten van deze band.

Queen Must Go On brengt je de complete Queen ervaring vol overgave! Vier gepassioneerde en ervaren muzikanten brengen een ode aan Freddie Mercury, Brian May, John Deacon en Roger Taylor. Alle nummers zijn tot in detail uitgezocht en worden gespeeld met perfectie. 

Ward Palmen heeft als doel gesteld om de originele zanglijnen van Freddie zo precies mogelijk te benaderen. Gelukkig heeft Ward een flink bereik, waar hij menig Queen-liefhebber mee betovert. Het gitaarspel en de solo’s van Ralph Derksen zijn adembenemend. Ward legt in samenspel met Geert Horvers een vette basis neer waardoor je onmogelijk stil kan blijven staan of zitten.

Voor de echte Queen-sound wordt gebruik gemaakt van dezelfde instrumenten en versterkers zoals Queen die ook gebruikte, voor een nog authentieker gevoel. 

Queen Must Go On neemt je mee terug naar de gouden jaren van rock en pop. Alle hits zoals ‘Don't Stop Me Now’, ‘We Are The Champions’, ‘Bohemian Rhapsody’ en natuurlijk ‘The Show Must Go On’ komen voorbij, maar ook nummers uit de begintijd van de band.

De combinatie van een indrukwekkend decor, een podium vol lampen, special effects, een energieke show en alle Queen hits maken dit tot een ware beleving.

Do you want to experience a kind of magic?
The show must go on, so let’s play the game together. Maybe we become the love of your life.

TheaterTafelen
Maak je theateravond compleet! Boek het theaterdiner bij de voorstelling!

Credits

Ward Palmen (zang)
Ralph Derksen (gitaar)
Geert horvers (bas)
Erwin van Welie (drums)