Jij, ik en alle anderen

Compagnie 21
za 10 sep 22 - zo 11 sep 22
za 10 sep 22
-
zo 11 sep 22

‘Jij, ik en alle anderen’ gaat over twee mensen die samen de wereld willen ontdekken. De wereld om hen heen die alsmaar blijft draaien. In hoeverre kunnen jij en ik de wereld bepalen? Zonder dat we teveel bezig zijn met alle anderen om ons heen. Het duet laat zien dat mensen altijd zullen verschillen, net zoals zij altijd zullen overeenkomen. Soms verwarrend, maar meestal geïnteresseerd en liefhebbend. En wat we het meeste liefhebben zijn juist de dingen die door ons heen stromen. In de wereld, in jou en in mij.

‘Jij, ik en alle anderen’ is de nieuwe educatieve productie van Compagnie 21 - het professionele reisgezelschap van Theaterwerkplaats. Na een succesvolle tour langs de grote theaterzalen van Nederland met de productie ‘No Bodies’, kiest Compagnie 21 nu voor een intiemer duet. Het duet is geproduceerd in samenwerking met Holland Dance Festival.

Locatie: Tent 1 (Markt)

Credits

concept & choreografie: Jordy Dik – co-choreografie & training: Loura Sita van Krimpen – dansers: Margriet Jacobs en Andrea Beugger – componist: Oene van Geel – muzikanten: Oene van Geel en Charlotte Basalo – kostuumontwerp: Lian Verhoeven – techniek: Frank de Mönnink – video: Dammes Kieft – productie: Linda Schrik – productieassistent: Anneleen Huijsmans – coördinator educatie: Yfje van der Pas – artistiek klankbord: Bas Roijen – partnerschap: Holland Dance Festival