Geen Punt

Wouter Monden
za 13 aug 22 20:30
za 13 aug 22
20:30

Hij maakt zich niet meer druk. Echt niet. Haasten, stressen, eindeloos Facebook verversen, hij is er he-le-maal klaar mee.

Vanaf nu is zijn antwoord altijd 'geen punt'. Vanaf nu is Wouter ontspannen. Hij kijkt de kunst af van een Friese restauranthouder, loopt hard tot hij niet meer kan en hij doet zoveel ademhalingsoefeningen dat ze hem letterlijk de neus uit komen. Hij maakt zich vanaf nu alleen nog maar druk om de écht belangrijke dingen in het leven. Zoals: wie haalt het in zijn hoofd om een haan te houden en waarom houdt zo’n beest zijn kop niet als iedereen wakker is? 

Over Wouter Monden
Wouter Monden is elke maand te horen bij Mattie & Marieke in de ochtendshow op Q-Music met de Q-Musical, hij doet elke vrijdagmorgen een column bij Michiel Veenstra op radiostation Kink en hij is al jaren de vaste publieksopwarmer voor Zondag met Lubach de de Avondshow met Arjen Lubach. Daarnaast is hij de bedenker en maker van de populaire Elektra Podcast waarin hij met comedians en cabaretiers praat over hun slechte optredens.