De Uitverkorenen

Jules Keeris invites Marco Lopes
za 30 jul 22 20:30
za 30 jul 22
20:30

Cabaretier Jules Keeris uit Eindhoven brengt een absurd en fragmentarisch debuutprogramma, bestaande uit tal van (on)herkenbare personages en recht-voor-zijn-raap-liedjes. De Uitverkorenen is een snelle aaneenschakeling van worstelende mensen die iets proberen of pretenderen te zijn, meestal zonder succes. Verwacht geen glasheldere rode draad. De belangrijkste verbinding tussen het grote aantal humoristische brokstukken is dat ze allemaal in hetzelfde concessievrije brein zijn ontstaan.

...invites Marco Lopes
Speciaal voor vanavond nodigt Jules zijn collega-cabaretier Marco Lopes uit. Marco is cabaretier, acteur en duizendpoot. Naast theater was Marco ook te zien in verschillende commercials, waaronder: Pearle, TOTO, SKODA, Ziggo en Bavaria. Ook speelde hij diverse gastrollen in onder andere A’dam & E.V.A., Flikken Maastricht, De Maatschap, Harkum, Moordvrouw en in de vijfdelige NPO-serie Kappen nou! tijdens de week tegen pesten. Hij maakte en speelde in de short movie ‘Burtman’ waarmee hij in 2017 een ‘Haagse Oscah’ tijdens 72 Hours The Hague won.

Over Jules Keeris
In 2018 studeerde Jules cum laude af aan de Academie voor Theater in Tilburg. De afgelopen jaren verwierf hij prijzen en finaleplaatsen op diverse regionale en landelijke cabaretfestivals, waaronder het Amsterdams Studenten Cabaret Festival en het Griffioen/Zuidplein Cabaret Festival. De Uitverkorenen is zijn eerste avondvullende solovoorstelling en ging in november 2019 in première.