100% Hollandse Hits Live

100% NL
wo 29 mrt 23 20:00
wo 29 mrt 23
20:00

De grootste hits uit 75 jaar muziek van eigen bodem.

Eindelijk in het theater: de grootste hits uit 75 jaar muziek van eigen bodem. Hoe gevarieerd kan een land als Nederland zijn als je het hebt over de grote muzikale verscheidenheid. 100% Hollandse Hits staat voor een traantje wegpinken bij emotionele herinneringen en volledig uit je bol gaan. Met het beste uit het repertoire van muzikale helden als Boudewijn de Groot, Andre Hazes, Miss Montreal, Frank Boeijen, BLØF, Doe Maar, Stef Bos, Herman Brood, Suzan & Freek, Anouk, Golden Earring en nog veel meer. Dit alles onder regie van Marc Forno. 

Met de vocale frontmensen John Vooijs (Tarzan), Patricia van Haastrecht (Voice of Holland Finale), Baggio (Voice Of Holland), Bas de Groot en met een oerdegelijke topband, die zijn sporen ruimschoots  heeft verdiend worden de Nederlandse podia de komende maanden onveilig gemaakt! 

100% Hollandse hits staat ook voor de taalpluriformiteit van Nederland. Waar de internationale klappers ‘keihard’ Engelstalig zijn, kent de achtertuin ook vele pareltjes in onze moerstaal en daarbij in het bijzonder de streektaal. Schudt even met je mouw en artiesten als Skik, Normaal, Harry Jekkers, Rowen Hèze en Tineke Schouten rollen er in een oogwenk uit. En daarbij ook niet te vergeten een ‘stadionhit’ van de heren van De Kast, ergens eind jaren ’90.  

Over internationale klappers gesproken. Er wordt moeiteloos geschakeld van Skiks ‘Op Fietse’ naar een stoffig Amerikaans landweggetje, waar ‘Radar Love’ keihard uit de speakers galmt van een roestige Four- wheel drive, of de band tovert met Focus: Hocus Pocus. 

TheaterTafelen
Maak je theateravond compleet! Boek het theaterdiner bij de voorstelling!

‘Het Vrienden van Amstel gevoel’ in het theater….

Credits

regie: Monira McIntosh | muzikale leiding: Jack van de Ven