Cowboy Billie Boem is jarig! (2+)

Cowboy Billie Boem
wo 10 aug 22 14:30
wo 10 aug 22
14:30

Cowboy Billie Boem is jarig en heeft veel zin in een groot feest! Maar wat is dat? Het lijkt wel of iedereen zijn verjaardag is vergeten. De Circusdirecteur feliciteert hem niet eens! Daar wordt Billie best verdrietig van. Maar wat Billie niet weet is dat de Circusdirecteur samen met alle kinderen in de zaal stiekem een grote verrassing voorbereidt. Ze willen hun cowboy-vriend een enorm cadeau geven… maar oei er gaat van alles mis!

Komt het nog wel goed? Krijgt Cowboy Billie Boem uiteindelijk zijn cadeau? Gaan ze nog ‘Lang zal hij leven’ voor hem zingen? Vast wel, want één ding is zeker: als Cowboy Billie Boem en de Circusdirecteur langskomen wordt het sowieso altijd groot feest! 

De bekendste Cowboy van Nederland viert zijn verjaardag met de vrolijke interactieve show Cowboy Billie Boem Is Jarig. Met veel bekende liedjes uit meer dan twintig jaar Cowboy Billie Boem. Na afloop zijn Cowboy Billie Boem en de circusdirecteur in de foyer en kunnen de kinderen een selfie met hen maken en een handtekening krijgen.