Little Torch

Wouter Hamel
vr 14 apr 23 20:15
vr 14 apr 23
20:15
  • vr 14 apr 23
    20:15
    Kleine zaal

Met één been in het snelle grotestadsleven en met het andere op een tropisch strand.

Interview met Willem Jongeneelen
Voorafgaand aan de voorstelling is het mogelijk om een interview bij te wonen. Lees op deze pagina meer over de toegangsprijs van het interview. Het interview met Wouter Hamel start om 19.00 uur.

Deze theatertour van Wouter Hamel speelt zich af in het schemerlicht. Met vaste krachten Thierry Castel en Sven Happel verkent hij het spanningsveld tussen het oude en moderne: liedjes die achteloos bewegen tussen de jazzy lounge lizards van vervlogen tijden en de donkere, klamme nachtclubs van vandaag. Met elektronische en akoestische instrumenten geven de zanger en zijn bandleden een romantische draai aan eigentijdse klanken. Soms hoor je Wouter op zijn intiemst en geeft hij zijn stem de ruimte om iedere lettergreep door de zaal te laten tintelen, dan ontkurkt hij zijn optreden tot een opzwepende climax. Little Torch is muziek met één been in het snelle grotestadsleven en met het andere op een tropisch strand, met je enkels in de branding.

"Little Torch is ongrijpbaar en fascinerend, nummers die gaan van klein waakvlammetje tot bosbrand" (Musicmaker)

"Hak's gelaagde samples kleuren Hamels muziek maar zijn jazzy popsound is niet ondergesneeuwd, het resultaat fascineert en betovert" (Soundz). 

Credits

muzikanten: Wouter Hamel, Thierry Castel en Sven Happel