Het avontuur van Pieter Konijn (2+)

zo 19 mrt 23 14:00 en 16:00
zo 19 mrt 23
14:00 en 16:00

Een grappige, spannende, muzikale en interactieve voorstelling voor de allerkleinsten met het sympathieke konijn in de hoofdrol.

Van de immens populaire Pieter Konijn-boekjes van Beatrix Potter zijn inmiddels meer dan 50 miljoen exemplaren verkocht. Erik van Trommel en Gert-Jan van den Ende maken een grappige, spannende, muzikale en interactieve voorstelling voor de allerkleinsten met het sympathieke konijn in de hoofdrol. Hij raakt verstrikt in de moestuin van meneer Verhoef. Gelukkig wordt Pieter Konijn gered door zijn neefje Benjamin en krijgt hij hulp van een lief roodborstje. Het is een prachtig avontuur met poppen en een schitterend decor. Aan de kinderen in het theater wordt voorafgaand aan de voorstelling gevraagd om een liedje te leren, om samen met Pieter Konijn te zingen.

Credits

script: Erik van Trommel, Gert-Jan van den Ende en Paul Passchier | regie: Wilma Hoornstra | spel: Kelvin Wormgoor, Babbe Groenhagen en Eric-Jan Lens | muziek: Gert-Jan van den Ende | decor: Joris van Veldhoven