Laars Lappen

Pieter Jouke
za 25 mrt 23 20:15
za 25 mrt 23
20:15

Mooie verhalen, interessante inzichten en hilarische grappen.

Pieter Jouke ken je wellicht van ‘De Staat van Verwarring’, het programma waarin hij samen met absurdist Ronald Snijders smakelijke grappen en klinkklare onzin de zaal in slingert. Sinds kort maakt hij deel uit van het schrijversteam van ‘De Avondshow met Arjen Lubach’. Maar solo kan hij er ook wat van. In Laars Lappen trakteert Jouke op interessante inzichten en hilarische grappen, linkt hij het onlinkbare en geeft hij bestaande ideeën een nieuwe draai. Een avond vol mooie verhalen en klassieke thema’s in een besmet jasje, maar dan heel leuk. Volgens het NRC Handelsblad is “Jouke uitgegroeid tot een alternatief voor Herman Finkers en Kees Torn, taalkunstenaars die momenteel niet op de podia te vinden zijn”.

TheaterTafelen
Maak je theateravond compleet! Boek het theaterdiner bij de voorstelling!

Onderdeel van:
Theaterdiner

Pieter Jouke is uitgegroeid tot een alternatief voor Herman Finkers en Kees Torn, taalkunstenaars die momenteel niet op de podia te vinden zijn. Jouke is de vlottere babbelaar, maar hij put uit dezelfde taalgoocheldoos.

NRC

Dolf Jansen over Pieter Jouke: ‘GA DIE MAN ZIEN!’  

NRC ****“...Jouke is uitgegroeid tot een alternatief voor Herman Finkers en Kees Torn, taalkunstenaars die momenteel niet op de podia te vinden zijn”.”... zijn associaties zijn geestig en vindingrijk...” 

SCENES ‘Intelligent cabaret, scherp en ontroerend’                                                                                 

Theaterkrant (Patrick van den Hanenberg) ‘Jouke verzuchtte eens dat hij van zijn beroep z’n hobby had gemaakt. Met Laars lappen moet die situatie nou toch eens echt afgelopen zijn, want Pieter Jouke is niet alleen heel grappig, maar ook heel goed’.                                                                                 

Daniël Arends over Pieter Jouke: “Hij is briljant…zorg dat je er bij bent…mis het niet”     

Credits

tekst en spel: Pieter Jouke | regie: Annelies Herfst