De Situatie

Martijn Kardol
vr 10 mrt 23 20:15
vr 10 mrt 23
20:15

Martijn Kardol won in één theaterseizoen alle prijzen op het Leids Cabaret Festival en het Groninger Studenten Cabaret Festival. Een unicum. Met zijn debuut Bang loste hij de verwachtingen moeiteloos in en ook opvolger Welkom bleek een voltreffer.

Zijn derde programma De Situatie gaat over het bezweren van een crisis. Want of het nu gaat om het leren omgaan met een pandemie en een dreigende klimaatcrisis of het samen met je vriendin moeten beslissen wat er wordt gekeken op Netflix, iedere crisis heeft zijn impact.
“Martijn Kardol boeit, vermaakt en prikkelt. (…) Het is echt een lekker programma geworden van deze verhalenverteller die met elke voorstelling beter wordt.” (Theaterkrant)

Martijn Kardol boeit, vermaakt en prikkelt.

Theaterkrant

De pers over De Situatie van Martijn Kardol:
“Martijn Kardol weet eigenzinnig terug te blikken op de achterliggende coronacrisis, maar dat ook te verpakken in grappige anekdotes en verhalen (...) cabaret dat iets verder reikt dan alleen maar schuddebuiken van het lachen. Het mag ook ergens over gaan.” - Leidsch Dagblad
“Martijn Kardol boeit, vermaakt en prikkelt. (…) Het is echt een lekker programma geworden van deze verhalenverteller die met elke voorstelling beter wordt.” - Theaterkrant

Credits

regie: Wimie Wilhelm