Ilse DeLange - Theatertour

Ilse de Lange
vr 21 okt 22 20:00
vr 21 okt 22
20:00

Sinds haar debuutalbum World Of Hurt behoort Ilse DeLange tot een van de grootste en meest gerespecteerde artiesten van ons land. Vele hit singles, #1 albums en prestigieuze awards volgden in hoog tempo. Met The Common Linnets behaalde de zangeres de tweede plaats op het Eurovisie Songfestival, waarna een #1 hit in 14 landen volgde. Ilse DeLange is een veelzijdige artiest; ze heeft sinds kort haar eigen TV programma met Matthijs van Nieuwkerk, had een rol in de Amerikaanse TV serie Nashville, maakte indruk bij het Duitse TV programma Sing Meinen Song en is te zien als jurylid in Deutschland Sucht Den Superstar. Ook brengt ze met haar festival Tuckerville meer country en Americana naar Nederland.

Naprogramma CHELS
Kom na afloop van de voorstelling naar het Theatercafé voor nog meer CHELS is one of a kind! Zodra CHELS begint met zingen betovert ze iedereen met haar poëtische en dromerige liedjes. Ze neemt je mee naar haar eigen universum en bezingt de wereld zoals zij die graag zou willen zien. Chels weet te raken en diep te roeren…haar reis is pas net begonnen en daar wil je niks van missen! Benieuwd naar CHELS? Luister naar haar prachtige nummer The Puppet

 

Over Ilse deLange
Na het internationale succes met The Common Linnets bracht llse DeLange in 2019 haar langverwachte soloalbum uit. Een moment dat niet onopgemerkt voorbij is gegaan. Het album werd direct bekroond met goud en de zangeres sleepte de Edison oeuvre award in de wacht. Gelukkig keert Ilse DeLange in het najaar van 2022 terug naar de Nederlandse theaters en zal zij naast nieuwe muziek, vooral veel van haar grote en bekende hits live ten gehore brengen.

TheaterTafelen
Maak je theateravond compleet! Boek het theaterdiner bij de voorstelling!

Onderdeel van:
Theaterdiner