Roosendaal helpt Oekraïne

wo 30 mrt 22 20:00
wo 30 mrt 22
20:00

In Oekraïne wordt niet meer gemusiceerd. Iedereen is bezig met overleven of heeft het land verlaten. Oorlog en muziek, bruutheid en schoonheid gaan niet samen. Kunnen we als Roosendaal iets doen? Ja.

In Prayer for Ukraine brengt een unieke combinatie van drie Oekraïense musici een aantal bekende klassieke werken ten gehore om aandacht te vragen voor hun land. Elena Kuzheleva, sopraan, Myroslava Kotorovych, violist, beiden onlangs gevlucht, en de al langer in Duitsland wonende beroemde Oekraïense pianist Artem Yasynskyy, vormen voor deze gelegenheid een trio dat werken uitvoert van bekende componisten uit de klassieke muziek en de opera.

Een oorstrelend programma van hoog niveau!

Met een deel van de opbrengst ondersteunen wij de uitvoerende musici en het meerdere maken wij over naar giro 555 ten behoeve van hulp aan Oekraïne. Wij en alle andere betrokkenen werken gratis mee aan dit concert. Helpt u ook mee en koopt u tickets?

Je bepaalt zelf de hoogte van je gift. Je kan bij het afrekenen kiezen voor 25,  30,  35, 40 of 45 euro. Hoe meer je betaalt hoe hoger jouw gift is.